Süper Lig maçında yayın kesildi!

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Kasımpaşa - Bodrum FK maçının 45. dakikasında yayıncı kuruluş siyah ekran verdi ve maç bitmeden reklama girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 14:51 GÜNCELLEME 05.10.2024 14:51 SÜPER LİG
Süper Lig maçında yayın kesildi!
Süper Lig maçında yayın kesildi!

Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Kasımpaşa - Bodrum FK maçında skandal anlar yaşandı. Karşılaşmanın devre arası bitmeden yayıncı kuruluş reklama girdi. Son anlarda yaşanan kırmızı kart pozisyonu ise ekrana gelmedi.

3 dakika reklam oldu

Kasımpaşa - Bodrum FK maçının 45. dakikasında yayıncı kuruluş siyah ekran verdi ve maç bitmeden reklama girdi. İlk yarının duraklama dakikalarına girildiğinde ekran bir anda karardı. Spikerin sunumu devam ederken, yayıncı kuruluş bir anda reklama gitti. Yaklaşık 3 dakika süren reklamın ardından yayına devam edildi.

Kırmızı kart çıktı

Yayıncı kuruluşun mücadeleyi ekranlara taşıyamadığı anlarda bir de kırmızı kart çıktı. Konuk ekip Bodrum FK'nin golcüsü Taulant Seferi, yaptığı bir faulün ardından ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. O anlar, canlı olarak ekranlara verilemedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR