Beşiktaş'ı yıkan Maxim: İnşallah şampiyon olurlar!

Gaziantep FK'nın Rumen futbolcusu Alexandru Maxim, "Beşiktaş'a çok saygı duyuyorum, çok sevdiğim insanlar var. Beşiktaş'ı destekliyorum bu sene, inşallah Beşiktaş şampiyon olur." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2024 21:40 GÜNCELLEME 06.10.2024 21:40 SÜPER LİG
Beşiktaş'ı yıkan Maxim: İnşallah şampiyon olurlar!
Beşiktaş'ı yıkan Maxim: İnşallah şampiyon olurlar!

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada Beşiktaş'ı n golünü 31. dakikada penaltıdan Immobile atarken Gaziantep FK'nın golünü 90+5. dakikada Maxim kaydetti. 

Eski takımı Beşiktaş'a 90+5'te beraberlik golünü atan Gaziantepli Alexandru Maxim, karşılaşamanın ardından açıklamalarda bulundu. 

"3 puanı hak etmiştik"

Rumen oyuncu, "Şu an ligdeki pozisyonumuz gereği 1 puan da moral olabilir. 1 puandan fazlasını hak ettik. Çok iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk. Maalesef 1 puan aldık. 3 puanı hak etmiştik. Adım adım yukarı doğru çıkacağız ve takımımızı bulunduğu bu yerden çıkaracağız." dedi.

"İnşallah Beşiktaş şampiyon olur"

Maxim, "Şunu söylemek istiyorum; Beşiktaş'a çok saygı duyuyorum, çok sevdiğim insanlar var. Ben Gaziantep için mücadele ediyorum, bu yüzden mutluyum. Beşiktaş'ı destekliyorum bu sene, inşallah Beşiktaş şampiyon olur." ifadelerini kullandı. 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yaser 1 hafta önce Şikayet Et
    Ne kadar teşvik aldınız söylesene maxim. Sanki final maçı oynar gibi oynadınız.
    Cevapla
  • kılçık 1 hafta önce Şikayet Et
    her takım Hatay gibi yatmaz
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Fener var sözde basın var Destekçi çok varken Arka bahçeye düşmez
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR