Süper Lig ekibinin başkanından olay itiraf: G.Saray'ı tutuyorum

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Yıldırım, "Göğsümü gererek 'üç büyüklerden G.Saray'ı tutuyorum' dedim. Bunda yanlış ne var?" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.10.2024 17:15 GÜNCELLEME 15.10.2024 17:39 SÜPER LİG
Süper Lig ekibinin başkanından olay itiraf: G.Saray'ı tutuyorum
Süper Lig ekibinin başkanından olay itiraf: G.Saray'ı tutuyorum

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Pazar günü Fenerbahçe ile karşılaşacak Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları gündem oldu.

Radyogol'e katılan Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi ortalığı germeye çalışanların olduğunu söylerken Galatasaray ile de dikkat çeken ifadeler kullandı.

'3 BÜYÜKLERDEN GALATASARAY'I DESTEKLİYORUM'

Galatasaray'a sempati duyduğunu dile getiren Yıldırım, “Ben yalan mı söyleyeceğim? Evet, Galatasaray sempatizanlığım var ama benim birinci takımım Samsunspor! Bunu da her yerde göğsümü gererek söylüyorum. 'Üç büyüklerden Galatasaray'ı tutuyorum' dedim. Bunda yanlış ne var? Bu konuda eleştiriyi de Fenerbahçeliler yapıyor. Fenerbahçeli olsaydım ne diyeceklerdi? Fenerbahçe'ye maç mı satacaktım? Her takıma karşı aynı şekilde oynuyoruz!” şeklinde konuştu.

'ALİ KOÇ'U BEN Mİ YUHALATTIM'

Kendisini Türkiye'de Fenerbahçe düşmanı gibi göstermeye çalışanlardan söz eden Samsunspor başkanı, “Niye böyle yapıyorsunuz? Ali Koç’u ben mi parklarda yuhalattım, ben mi istifa diye bağırttım? Fenerbahçeliler yapıyor! Galatasaraylılar gidiyor, 2 sene şampiyon olmuş Dursun Özbek’i göndermeye çalışıyor. Türkiye’de futbol anlayışı bu! Prim konusunda da yalan söylüyorlar. Biz, bütün primleri sezon başında futbolculara bildirdik. İç saha galibiyetleri 80 bin TL, deplasman galibiyetleri 100 bin TL, 4 büyüklere karşı ise 200 bin TL. Bu kadar." dedi.



'FENERBAHÇELİLER ORTA YAPTI KAFAYI VURDUM'

Yüksel Yıldırım sözelerinin sonunda ise şu ifadelere yer verdi:

"Samsunspor Futbol Kulübü, şu anda bir anonim şirket. %100 hisseleri de bana ait. Reklamın kötüsü olmaz. Fenerbahçeliler ortayı yaptı, ben de kafayı vurdum ve golü attım. Bütün Türkiye, bugün Samsunspor'u konuşuyor. Çok mutluyum. Reklamın kötüsü olmaz diyerek ben de gazı veriyorum."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • lille 1 saat önce Şikayet Et
    Rize gibimi
    Cevapla
  • hatko 1 saat önce Şikayet Et
    Adam dürüstçe konuşmuş, Anadolu kulüp başkanları kedi takımları haricide İstanbul takımlarından biri tutarlar, ayriyeten hakemlerde hangi takımı tutukları belli.
    Cevapla
  • seyfi 1 saat önce Şikayet Et
    Ne şikesi.fanatik fenerli adam doğru söylemiş.adam gibi adam .diyer başkanları yüzde dükkanı fenerli başta neredeyse başkanına fenerli olacak. koçlarin parasının yuznde.
    Cevapla
  • yaha 1 saat önce Şikayet Et
    Zaten geçen sene fener maçında 70 dk yatıp 1-1 bitirttiniz gs maçında 3-1 yenildiniz çünkü sizdeki 3 futbolcu gs lı boş kaleye topa vurmadılar ama şike yapmasalardı gs yenicek güçteydi
    Cevapla
  • Samii 2 saat önce Şikayet Et
    Gitti sponsorluklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR