Göztepe Trabzonspor’u 10 kişiyle uzatmalarda yıktı!

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Göztepe, sahasında Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 18:55 GÜNCELLEME 26.10.2024 21:55 SÜPER LİG
Göztepe Trabzonspor’u 10 kişiyle uzatmalarda yıktı!
Göztepe Trabzonspor’u 10 kişiyle uzatmalarda yıktı!

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Göztepe, sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Göztepe 59. dakikada Isaac Solet’in golüyle öne geçti. Trabzonspor, 65. dakikada Simon Banza’nın penaltısıyla cevap verdi. Karşılaşmanın 90+2. Dakikasında sahneye Tjanic çıktı ve takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.

Göztepe’de Antony Dennis, 28. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

Puanını 15’e yükselten Göztepe, puanla 5. sırada yer aldı. Trabzonspor ise 12 puanla 9. Sırada kaldı.

Trabzonspor, gelecek hafta sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. Göztepe ise Gaziantep FK, deplasmanına gidecek.

Isaac Solet ikinci golünü attı

Sarı-kırmızılı ekipte müsabaka boyunca etkili bir oyun ortaya koyan Isaac Solet, takımını ilk golünü attı. Solet, iç sahadaki Net Global Sivasspor maçının ardından ikinci golünü kaydetti.

Takımının galibiyet golüne imza atan David Tijanic ise bu sezon ilk golüne ulaştı.

Göztepe ilk kez kırmızı kart gördü

Göztepe'de ilk yarıda takımını eksik bırakan Dennis, kariyerinde ilk kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Sarı-kırmızılı ekip de bu sezon ilk kez kırmızı kart gördü.

Göztepe Futbol Operasyonları Sorumlusu Ali Dönmez de 32. dakikada hakeme itirazlarından dolayı üst üste iki sarı kartın ardından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Sarı-kırmızılı ekipte bu sezon 4. kez sarı kart gören Isaac Solet cezalı duruma düştü. Solet, ligin 11. haftasındaki Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek.

Trabzonspor ilk mağlubiyetini yaşadı

Bu sezon Göztepe maçına kadar mağlubiyeti olmayan Trabzonspor, ilk yenilgisini Göztepe karşısında yaşadı.

Bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, dış sahada 4 beraberlik ve bir mağlubiyetle 4 puan elde edebildi.

Bordo-mavili ekibin ilk golünü kaydeden Simon Banza, bu sezon 4. golüne ulaştı. Banza'nın bordo-mavili ekibin ligde attığı son 6 golün 4'ünde imzası bulunuyor.

İki takım futbolcuları ve hakemlerin "Yaşasın Cumhuriyet" yazılı pankartla sahaya çıktığı müsabakada Trabzonsporlu futbolcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için tasarlanmış üzerinde Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğu formayla çıktı.

Göztepe: 2 - Trabzonspor: 1

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Cihan Aydın, Bilal Gölen, Abdullah Uğur Sarı

Göztepe: Lis, Koray Günter, Heliton, Bokele, Ogün Bayrak (Dk. 65 Nielsen), Dennis, Isaac Solet (90+4 İsmail Köybaşı), Tijanic (Dk. 90+4 Victor Hugo), Djalma Silva, Juan (Dk. 70 Matsuki), Fofana (Dk. 65 Ahmed Ildız)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro (Dk. 46 Denswil), Mendy, Lundstram, Eren Elmalı (Dk. 88 Barisic), Okay Yokuşlu, Ozan Tufan (Dk. 78 Umut Bozok), Visca, Bardhi (Dk. 46 Cham), Draguş (Dk. 46 Nwakaeme), Banza

Goller: Dk. 60 Isaac Solet, Dk. 90+2 Tijanic (Göztepe), Dk. 64 Banza (Penaltıdan) (Trabzonspor)

Kırmızı kart: Dk. 28 Dennis (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 9 Stanimir Stoilov (Teknik direktör), Dk. 85 Isaac Solet (Göztepe), Dk. 41 Okay Yokuşlu, Dk. 45+5 Malheiro, Dk. 57 Mendy (Trabzonspor)

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 69 TÜMÜ
  • maraşlı 6 dakika önce Şikayet Et
    Rezil olun
    Cevapla
  • Yasin 8 dakika önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahceli olarak çok seviniyorum hahaha
    Cevapla
  • Ahmet 10 dakika önce Şikayet Et
    Bu takımdan bir halt olmaz.Bundan sonraki maçlara alt yapıdan futbolcularla çıkın.İnanın daha fazla puan toplarlar.Sayın başkanın da biran önce çok iyi bir menejerlik şirketiyle anlaşması lazım.Bu futbolcuları alanlar kimin adamı,kimin nesi? Hesabı sorulup gereği yapılmalı.
    Cevapla
  • Hamdi 14 dakika önce Şikayet Et
    Bir Trabzonlu olarak utanıyoru.
    Cevapla
  • isimsiz 19 dakika önce Şikayet Et
    bu sezon trabzonspor kümede kalma mücadelesi verir. takım çok kötü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR