2 yıl aradan sonra büyük sürpriz! Ersun Yanal, Süper Lig'e dönüyor
Teknik direktör İsmet Taşdemir'le yollarını ayıran Süper Lig'in yeni ekibi Kocaelispor'un takımı Ersun Yanal'a emanet etmeye hazırlandığı iddia edildi.
ABONE OL
Süper Lig'de son olarak Alanyaspor'u çalıştıran teknik direktör Ersun Yanal, 2 yıl aranın ardından geri dönüyor. Ekim 2024'te Amed Sportif Faaliyetler'den ayrılan Ersun Yanal'ın merakla beklenen yeni adresi belli oldu.
ERSUN YANAL 2 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR
Son Süper Lig macerasının üzerinden 2 yıl geçen Ersun Yanal, geri dönmeye hazırlanıyor. Trendyol 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen ve teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayıran Kocaelispor'un takımın başına Ersun Yanal'ı getirmeye hazırlandığı ileri sürüldü.
ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR
Ersun Yanal, daha önceden Denizlispor, Yeni Salihlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, A Milli Takım, Manisaspor, Trabzonspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Antalyaspor, Alanyaspor ve son olarak da Amed Sportif Faaliyetler'de teknik direktörlük yaptı.
-
Kaan Çağlayan 10 ay önce Şikayet EtBaşarılı olabilir. Stilleri uyumlu gibi geliyor bana.Beğen
-
crm 10 ay önce Şikayet Ethiç mi? futboldan anlayan yönetici gelmez kulüp başkanlığına, yazık olur Kocaelispora, para manyağı bu adam.Beğen
-
Mert 10 ay önce Şikayet EtGençlerin suyu mu çıktı...? Trabzon, Şenol Güneş'i getirdi de ne oldu...?Beğen
-
Nuhoğlu 10 ay önce Şikayet EtErtuğrul Sağlam gelmeliBeğen
-
Misafir 10 ay önce Şikayet Etersun yanal gelirse kocaeli spor seneye bir alt lige düşerBeğen