Süper Lig'den 3 kulüp Avrupa Futbol Kulüpleri Birliğine katıldı
Galatasaray, Başakşehir ve Samsunspor, Avrupa Futbol Kulüpleri Birliğine (EFC) katıldığını açıkladı.
ABONE OL
Galatasaray, Başakşehir ve Samsunspor, Avrupa Futbol Kulüpleri Birliğine (EFC) katıldığını açıkladı.
Üç kulüp, Avrupa'nın önemli takımlarını bir araya getiren EFC adlı organizasyona katıldığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüp, ABD merkezli Instagram şirketinin sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, "Galatasaray, Avrupa futbolunun bu yeni döneminin bir parçası olmaktan gurur duyuyor. Avrupa Futbol Kulüpleri Birliğindeyiz." ifadelerine yer verdi.
Başakşehir Kulübü ise Instagram'dan "Avrupa Futbol Kulüpleri Birliğinin bu yeni döneminin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz." ifadeleriyle organizasyona dahil olduğunu duyurdu.
Samsunspor Kulübü de ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan "EFC vizyonu altında birleşerek Avrupa futbolunda yeni bir dönemin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Hep birlikte oyunu bir üst seviyeye taşımaya hazırız." paylaşımını yaptı.
-
semih 2 ay önce Şikayet Etgiresun federasyon ile trabzonspor dusurdu istanbulspor kiyak yapti baskani ofluBeğen
-
Hakkarili 2 ay önce Şikayet EtTS karşı şampiyonluğunu engelleyenler hepsi küme düştü Malatya VAN Eskişehir Manisa Giresun zonguldak.divad darısı Kayseri'nin başına onunda badkani GS liBeğen
-
semih1 2 ay önce Şikayet EtSen hangi takimsinBeğen
-
Xişman 2 ay önce Şikayet EtSamsun spor badkani samsun sporu bırakıp GS formadi giydiğini herkes görüyor GS Samsunspor kalecisi gol bırakı diğer tk karşı sivri demec verir GS karşı dostluk kardeşlik GS o en açıklamalar yapar GS dalkavuklugunu herkes görüyor artık alıştık GS baskanina SAMDUN SPOR çok yada parolabu yaşasın kralimiz diyorBeğen
-
Reşo ağa 2 ay önce Şikayet EtGS ve iki sekreteriBeğen Toplam 2 beğeni
-
Kerem 2 ay önce Şikayet Et6s ve onun paf takımlarıBeğen Toplam 2 beğeni