2025'te derbiler ondan soruluyor! Yasin Kol bu kez de Kadıköy'de ilki yaşayacak
Süper Lig'in 14. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçını yönetecek olan hakem Yasin Kol, kariyerinin 4. derbisine çıkacak. Kol'un yöneteceği 4. derbinin de 2025'te olması dikkat çekti.
ABONE OL
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, 1 Aralık Pazartesi günü Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.
Chobani Stadyumu'nda oynanacak bu derbide hakem Yasin Kol düdük çalacak. Kol'un yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar Birinci yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Ali Yılmaz olacak.

KADIKÖY'DE İLKİ YAŞAYACAK
Trabzon bölgesi hakemi olan Yasin Kol, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbide ilk kez düdük çalacak. Kol daha önce Galatasaray ile Beşiktaş derbilerinde 2 kez görev aldı. Yasin Kol 1 defa da Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini yönetti. Yasin Kol'un yönettiği bu 3 derbi de 2025 yılında oynandı. Söz konusu maçlarda siyah-beyazlılar 2 galibiyet, 1 beraberlik, sarı-kırmızılılar 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve sarı-lacivertliler de 1 mağlubiyet aldı.
Yasin Kol'un, kariyerinde görev aldığı derbiler şöyle:
29.03.2025
Beşiktaş: 2 - Galatasaray: 1
04.05.2025
Fenerbahçe: 0 - Beşiktaş: 1
04.10.2025
Galatasaray: 1 - Beşiktaş: 1
Fenerbahçe-Galatasaray derbisine hakem olarak atanan Yasin Kol, sosyal medyada dün iki takım taraftarları tarafından da tepkiyle karşılanmıştı.
-
Levrock 2 hafta önce Şikayet EtBu hakemle GS, maçı çok rahat alır....Beğen
-
Ali 2 hafta önce Şikayet EtGs ye 2 kırmızı, fb ye 1 kırmızı garanti. Bundan Bi cacık olmaz.Beğen
-
ali 2 hafta önce Şikayet Ethiç bir vasfı olmayan Avrupa'da bile maç yönetemeyen birini nasıl oluyor da böyle milletle dalga geçer gibi bu maça veriyor mhk. fenerli futbolculara maç içi şirinlik yapmaya çalışan biri.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 2 hafta önce Şikayet Etgalatasaraylı olarak saadettin Saranını maçı yönetmesini bu adama tercih ederimBeğen Toplam 6 beğeni
-
BURSALI 2 hafta önce Şikayet EtBoş Bir hakem başkanın torpillisiBeğen Toplam 1 beğeni