Gençlerbirliği'nde kaos! Volkan Demirel istifa ediyor: O yoksa ben de yokum

Gençlerbirliği'nde adaylıktan çekilen Mehmet Kaya'nın ardından Volkan Demirel'in yarın istifa edeceği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2025 20:38 GÜNCELLEME 07.12.2025 00:20 SÜPER LİG
Gençlerbirliği'nde kaos! Volkan Demirel istifa ediyor: O yoksa ben de yokum
Gençlerbirliği'nde kaos! Volkan Demirel istifa ediyor: O yoksa ben de yokum

Gençlerbirliği Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, ATO Congresium’da gündem maddeleri görüşülürken yaşanan tartışmalar ve salonda çıkan arbede nedeniyle gergin anlara sahne oldu.

Delegeler arasında yükselen tansiyon, güvenlik güçlerinin müdahalesini gerektirdi. Olaylar, mevcut başkan Mehmet Kaya’nın adaylıktan çekilmesine kadar uzanan süreci tetikledi.

VOLKAN DEMİREL İSTİFA EDİYOR

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel ise adaylıktan çekilen Başkan Mehmet Kaya'nın ardından istifa kararı aldığı iddia edildi.

Demirel'in yarın oynanacak Fatih Karagümrük karşılaşmasının ardından görevi bırakacağı öğrenildi. "Mehmet Kaya varsa ben de varım. Mehmet Kaya yoksa yokum" diyerek yeni yönetime rest çektiği konuşulan Demirel'in istifa edeceğini belirtmesinin ardından kulüpte kaos giderek derinleşti. 



FUTBOLCULAR VE TARAFTARLAR KAZAN KALDIRDI

Volkan Demirel'in istifa edeceğini belirtmesinden sonra futbolcular da kazan kaldırdı. "Mehmet Kaya yoksa biz de yokuz" dedikleri ifade edildi. 

Asırlık kulübün taraftar gruplarının da Mehmet Kaya'ya destek açıklaması yapmak istedikleri fakat Mehmet Kaya'nın bunu durdurduğu öğrenildi. 

KULÜP KARIŞTI KAOS YAŞANIYOR

Mevcut başkan Mehmet Kaya’nın adaylıktan çekilmesinin ardından Arda Çakmak Gençlerbirliği Kulübü'nün yeni başkanı oldu.

Kaya'nın başkalığında görevden aldığı Erhan Kızılçeşme'nin "Beni de listeye alın" diyerek Çakmak'ın kapısına dayandığı ancak listeye alınmadığı iddia edildi.

GENÇLERBİRLİĞİ İKİNCİ CAVCAV'I KAYBETTİ

Kürsüye çıkarak konuşma yapmak isteyen mevcut başkan Mehmet Kaya'ya projelerini bile anlatma fırsatı verilmeden genel kurulda kavga çıkaranlar şu an kulüpteki kaosu nasıl yönetecekleri konusunda tartışma içerisine girdikleri öğrenildi.

Mehmet Kaya'nın adaylıktan çekilmesi camiada şok etkisi yaratırken genel kuruldaki kavga ve tartışmalarla "İkinci İlhan Cavcav'ı kaybettik" yorumları yapıldı

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gençlerbirliği kulübünün başına devlet Kayyum ataması gerekir
    Cevapla
  • Servet Azim 1 ay önce Şikayet Et
    GS maçını oynadı istifa eder tabii
    Cevapla
  • Altın ordulu erol 1 ay önce Şikayet Et
    Gençlerbirliği Hüseyin hocamla devam edecekti Hüseyin hocam bu takımı toparlardı sadece zaman lazımdı İnşallah Gençlerbirliği için her şeye hayırlı olur
    Cevapla
  • Biri 1 ay önce Şikayet Et
    Şu adamı getiren bir zhniyet küme düşsün arkadaş
    Cevapla
  • Heykel seversiniz 1 ay önce Şikayet Et
    Bu da hoca oldu ya vah ki vah
    Cevapla
  • S.b 1 ay önce Şikayet Et
    Bir ağzı bir diğer yanı konuşan başkası destek vermeden kazanamayan kötü sonuçta hakemleri tehdit eden hoca diye geçiyor bu adam o. Buruk yanında adam gibi adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR