Beşiktaş'ın Afrika Kupası'ndaki yıldızı sakatlandı: Kulüpten ilk açıklama
Beşiktaş'ın Afrika Kupası'na gönderdiği Nijeryalı futbolcusu Wilfried Ndidi'nin arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildi.
ABONE OL
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, takımın Nijeryalı futbolcusu Wilfried Ndidi için sakatlık bildirimi yayınladı.
Kulübün resmi internet sitesi üzerinde yer alan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Nijerya’nın Cezayir’le oynadığı Afrika Uluslar Kupası müsabakasının 70. dakikasında sol uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Wilfred Ndidi’nin uyluk arka adalesinde (biseps femoris) Nijerya milli takımı sağlık ekibi tarafından gerçekleştirilen MR görüntülemesinde gerilme ve kanama tespit edilmiştir.
Wilfred Ndidi’nin tedavi sürecine başlanmıştır."
Afrika Kupası çeyrek finalinde Ndidi, Cezayir'i 2-0 mağlup etmişti. Takıma galibiyeti getiren golleri Victor Osimhen ve Akor Adams atmıştı.

Takım yarı finalde Fas'a penaltılarda (2-4) mağlup olurken, üçüncülük maçında Mısır'ı penaltılarda 4-2 yenmesini bildi. Böylece Wilfried Ndidi de turnuvadan madalyayla dönmüş oldu.
Fakat oyuncunun milli takımda yaşadığı sakatlık gerekçesiyle ne zaman yeşil sahalara döneceği bilinmiyor.
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de ikinci yarıyı yarın Kayserispor maçıyla açacak.
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtBJK tarihinin en berbat futbolcu çakması.Valkahi Nartallo vardı ondan bile aşağı.Gs maçında sadece bunun yüzünden puan verdik.Beğen
-
Taraftar 1 ay önce Şikayet EtÜçüncü oldu tatili hak etti gali, geçmiş olsun.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtYıldızmış bjk nin hali ortada bunlar yıldız olsa böyle mi olurduBeğen Toplam 1 beğeni
-
sporist 1 ay önce Şikayet EtBenfica ya giderse sakatlanmaz bunlar böyleBeğen Toplam 2 beğeni
-
Erol Güney 1 ay önce Şikayet EtBeşiktaş ta yıldız mı var da bizim haberimiz yok en 50 yaşındayım fedinanlar amakochiler gördüm şu Beşiktaş Bld çöplüğü yıldız falan yok Ne yıldızıBeğen Toplam 3 beğeni