MHP'li Milletvekili Baki Ersoy'dan Süper Lig ekibi için birlik çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor-Kocaelispor maçı sonrası yaptığı açıklamasında, "Kayserispor’un kümede kalması için şehir olarak bütün olmalıyız" dedi.
ABONE OL
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Süper Lig’in 21. haftasında oynanan Kayserispor-Kocaelispor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Kayserispor’un rakibi karşısında etkili bir oyun sergilediğini ancak hakemin taraflı yönetiminin bulunduğunu söyleyen Baki Ersoy, "Kayserispor, kazanın veya kaybeder. Ancak hakemlerin böyle yönetimi ile Türk futbolu asla kazanamaz" dedi.
"SON DÜDÜĞE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"
Kayserispor’un geçen yıllar olduğu gibi bu sezonda da kümede kalmayı başaracağına inandığını dile getiren Milletvekili Ersoy, "Kayserispor zor günler geçiriyor. Yönetim özverili çalışıyor. Ödemeler yapılıyor. Ancak tek yürek olmalıyız. Kayserispor’un kümede kalması için tüm şehir olarak birlik olmalıyız. Son maçın son düdüğüne kadar mücadele edeceğiz" cümleleri kurdu.
-
Hasan 2 saat önce Şikayet EtO is bitti artik, bir alt ligde basarilar dilerimBeğen