İlhan Palut, Galatasaray galibiyeti sonrası konuştu: Maçın kırılma anıydı

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray maçının ardından "Bence ofsayt pozisyonu bir kırılma anıydı. Çünkü çok önemli bir taktik disiplinle oynuyorsunuz. Oradaki bir kırılma planlarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız." dedi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 22.02.2026 00:06 GÜNCELLEME 22.02.2026 00:06 SÜPER LİG
İlhan Palut, Galatasaray galibiyeti sonrası konuştu: Maçın kırılma anıydı
İlhan Palut, Galatasaray galibiyeti sonrası konuştu: Maçın kırılma anıydı

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Konyaspor, sahasında karşılaştığı Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Galatasaray'dan potansiyelinden çok da bahsetmeme gerek yok. Çünkü her oyuncusuyla her an maçı değiştirebilecek kalitede bir takım. Önemli olan bizim sahada ne yapacağımızdı. Çünkü takım bazen gerçekten sahada durgunlaşıyor. İstek, arzu istediğimiz seviyelere tam çıkmıyor. Bugün her şeyden önce oyuncularımızla konuştuğumuz plana sadık kalmamızdı. Çok istekli ve arzulu oynadık. Bunu sadece belli bölümlerde değil maça yaydık ve tabii ki savunma yaptık. Ama top ayağımıza geçtiği zaman top bizdeyken de elimizden gelen geldiğince cesurca girişimlerde bulunduk. İlk yarı savunma kısmını bence iyi yaparken ofansta istediğimiz etkinlik yoktu. İkinci yarı daha geniş alanlar oluşmaya başladı ve Galatasaray'ı dengesiz yakaladığımız anlar oldu. Bence ofsayt pozisyonu bir kırılma anıydı. Çünkü çok önemli bir taktik disiplinle oynuyorsunuz. Oradaki bir kırılma planlarınızı değiştirmek zorunda kalacaksınız. VAR'dan geri döndü ve çok güzel dakikalarda güzel goller bulduk. Ben oyuncularımın performansından gerçekten memnunum. Yani galibiyet çok önemli ama olmasaydı da bir şey diyemezdim. Ama çocuklar bugün mücadele ettiler, savaştılar. En çok sevindiren şeylerden bir tanesi de çok şükür ki bunun karşılığını aldılar. Puan durumu anlamında da puan ve puanlara çok ihtiyacımız var. Her puana ihtiyacımız olan bir görüntüdeyiz. Her şeyden önce bizim için 3 puan çok önemli oldu" ifadelerini kullandı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Velid 6 ay önce Şikayet Et
    Hem ofsayt, hem de faul var. GS durumu neden hazmedemiyor. Hakemlerle yıllardır bir yakınlık var. Olmayan penaltı GS için icat edilir, GS aleyhine kırmızı kart yada penaltı vermek zordur. 4-5yilda bir hakem kritik kararda yapması gerekeni yapınca madur rolü GS için komik değil mi?
    Cevapla
  • misafir. 6 ay önce Şikayet Et
    yukarda biri pirimin kaynağını soruyor kaynak başkan ATİKER şirketleri TÜMOSAN TORRKU daha yazıyım meraklı sanmaki fener verdi siz GS lıların düşüncesi şunu iyi bilin biz vs la daha iyiyiz
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Kına yak zoruna mı gitti
    Cevapla
  • Vatandas 6 ay önce Şikayet Et
    Konya kumeye
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    macin kırılma abı tarihinde ilk kez maça 800 bin euro prim vermenizdi. kaynak nedir acaba.
    Cevapla
  • Vatansever 6 ay önce Şikayet Et
    Atma öyle bir prim verilmedi milletin mabadından uydurması biraz araştırın. Çamur atmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle