Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması! 'Yapmam gerekenin ne olduğunu biliyorum'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, taraftarların istifa çağrısıyla ilgili, "Yapmam gerekenin ne olduğunu biliyorum. Bugünün o gün olduğunu düşünmüyorum. Kazanabileceğimiz maçlar olduğunu görüyorum. Buna tutunmak istiyorum" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2026 18:09 GÜNCELLEME 28.02.2026 18:09 SÜPER LİG
Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması! 'Yapmam gerekenin ne olduğunu biliyorum'
Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması! 'Yapmam gerekenin ne olduğunu biliyorum'

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Aslında bu performansla alakalı çok da konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hafta başından beri Fenerbahçe maçındaki iyi oyun ve kazanılan son dakikadaki bir puan bizi olumlu yönde etkiler diye ümit ediyordum. Salı günü antrenmanda bu hissim yavaş yavaş kaybolmaya başlamıştı. Elimden geldiğince oyuncuları motive etmeye çalıştık. Çünkü Fenerbahçe gerçekten bizim rakibimiz değil. Çok yüksek seviyede bir takım. Oradaki beraberlik bu maça daha iyi yansır düşünüyordum ama tamamen tersi oldu. Çok büyük üzüntü içindeyim söylemem lazım oyuncu grubunun içinde de üzülenler var. Bugün geldiğimiz konumda artık bence fazlasıyla çanların çaldığı anları oynayacağız. Kendi adıma elimden geldiğince çalışmaya gayret edeceğim. Pes etmeden doğru oyunu göstermeye gayret edeceğim. 4 gün önceki oyundan sonra bugünkü oyun arasındaki farkın kabul edilir olmadığını söylemem gerekiyor. Rizespor gerçekten fazlasıyla hak etti. Belki de ligde oynamış olduğu en kolay maçı oynadı. Onlar için de çok kolay bir galibiyet oldu. Bize de bu her şeyden önce yakışmadı. Buraya gelen Kasımpaşa’ya gönül veren herkesten bir kez daha özür dilerim. Çalışmak ve pes etmeden yolumuza devam etmek zorunda hissediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

"Kazanabileceğimiz maçlar olduğunu görüyorum ve çalışmayı bırakmayacağım"

Maçın sonunda Kasımpaşa taraftarının kendisini istifaya davet etmesiyle ilgili de konuşan Belözoğlu, "Yani bu tek başıma karar verebileceğim bir şey değil. Taraftarı anlıyorum. Bu süreçleri yaşadım. Yapmam gerekenin ne olduğunu biliyorum. Bugünün o gün olduğunu düşünmüyorum. Kazanabileceğimiz maçlar olduğunu görüyorum. Buna tutunmak istiyorum ve buna inanmak istiyorum. O yüzden de çalışmayı bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

"Oyuncu grubunun bunun ciddiyetine varacağını düşünüyorum"

Hafta içi oyuncu grubuyla bir görüşme gerçekleştireceğini belirten Belözoğlu, "Oyuncu grubunun bunun ciddiyetine varacağını düşünüyorum. Benim de bu anlamda tecrübelerim oldu. Oyuncu grubuna kendilerini iyi hissettirecek ortam sağlamak adına çok da güzel bir kulüp var. Zaten kulüp bana çok yardımcı oluyor. İşleri biraz daha sıkmamız gerekiyor" diye konuştu.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • TC FB 2 dakika önce Şikayet Et
    fenere aslan başjalarına kedicik ol senden hoca olmaz.
    Cevapla
  • uzman yorumcu 3 dakika önce Şikayet Et
    kimse anlamamış kpaşa kayyumda değil mi? Rizespor da devletin takımı sayılır, eee!!
    Cevapla
  • Misafir 17 dakika önce Şikayet Et
    Sen geçen hafta sana verilen görevi yerine getirdin fazla dert etme
    Cevapla
  • Mustafa 35 dakika önce Şikayet Et
    Emre istifa et FB ile berabere kalarak görevini tamamladın okanin yardımcısı olarak devam edebilirsin
    Cevapla
  • emekli 43 dakika önce Şikayet Et
    Fener'e gelince saldır diğer maçlar da yat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR