Süper Lig ekibine şok! İlgili maddeler ihlal edildi: FIFA transfer yasağı verdi
Kocaelispor'a, FIFA Clearing House sistemiyle ilgili maddelerin ihlali sebebiyle geçici transfer yasağı geldi.
- Kocaelispor, FIFA Clearing House sistemi kapsamında yaşanan ihlaller nedeniyle geçici transfer yasağı aldığını açıkladı.
- Kulüp, ihlallerin giderilmesi ve sisteme tam entegrasyon için gerekli adımların atıldığını belirtti.
- Körfez ekibi, bu sürecin en geç 12 Haziran 2026'da tamamlanacağını duyurdu.
Kocaelispor'a, FIFA Clearing House sistemiyle ilgili maddelerin ihlali sebebiyle geçici transfer yasağı geldi.
Kocaelispor, FIFA Clearing House sistemi kapsamında uygulanan geçici transfer tedbirine ilişkin yazılı açıklama yayımladı.
Kulüp, sistemdeki ihlallerin giderilmesi ve sisteme tam şekilde entegre olunması için gerekli idari adımların atıldığını duyurdu.

KOCAELİSPOR: EN GEÇ 12 HAZİRAN'A KADAR TEDBİR KALDIRALACAKTIR
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"FIFA Clearing House sistemi ilgili maddelerinin ihlali sebebiyle kulübümüze geçici transfer tedbiri uygulamıştır. İlgili sistemdeki ihlallerin giderilmesi ve kulübümüzün sisteme tam ve eksiksiz biçimde entegre olabilmesi adına gerekli idari adımlar atılmıştır. En geç 12 Haziran 2026 tarihine kadar sistem entagrasyonu gerçekleşecek ve tedbir kaldırılacaktır."
-
Neslihan 1 ay önce Şikayet EtFenerbahçe neden ceza almıyor adamlar suçlarını itiraf ediyor yine ceza almıyorBeğen
-
Şenol 1 ay önce Şikayet EtFenere niye gelmemişBeğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtGs yi hiç söylemiyorsunBeğen Toplam 1 beğeni
-
Melih b 1 ay önce Şikayet EtTff fenere puan silme veremiyor. UEFA veremiyor. Güçleri Kocaeli ne yetiyor. 2takımıda ateşe atan SAFİ ZARARBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vcvcv 1 ay önce Şikayet EtGS ye verecelmiş merak etme..Beğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etmalum takımı da araştırın birazBeğen Toplam 1 beğeni
-
Hüseyin 1 ay önce Şikayet EtMaydanoz takımı değilmiBeğen Toplam 1 beğeni