550 milyon euroluk dev derbi! İşte en değerli iki yıldız
Süper Lig'de sezonun ilk derbisi geldi çattı. Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün Kadıköy'de oynanacak dev maçta kozlarını paylaşacak. Mücadele edecek takımların kadro değerleri dudak uçuklattı.
Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş bugün Kadıköy'de oynanacak dev maçta kozlarını paylaşacak.
Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Sezona yenilgi ile başlayan, sonrasında toparlanan sarı-lacivertliler, çıkışını sürdürme peşinde.
Son olarak sahasında Çorum'u (6-2) farklı geçen siyah-beyazlılar da derbiden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
İKİ TAKIMIN KADRO DEĞERİ 550 MİLYON TL...
Transferlerle güçlenen iki takımın kadro değeri 550 milyon Euro'ya (Yaklaşık 31 milyar TL) ulaştı. 7 takviyeyle 282.7 milyon Euro'yu gören İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'sinin en pahalısı 55 milyonluk Greenwood.
10 transfer yapan İtaliano liderliğindeki Beşiktaş'ın ise kadro değeri 267.35 milyon Euro. Kartal'da en değerli isim 35 milyon Euro ile Dusan Vlahovic oldu.