Kadir Mısıroğlu Shakespeare'in müslüman olduğunu iddia etti

Ünlü tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun ünlü İngiliz yazar Shakespeare hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Mısıroğlu, 16 yüzyılda yaşamış ve seçkin drama yazarı olarak kabul edilen William Shakespeare'in 'gizli' Müslüman olduğunu iddia etti. Peki Kadir Mısıroğlu Shakespeare hakkında tam olarak ne dedi? işte Mısıroğlu'nun o Shakespeare açıklaması ve diğer ayrıntılar haber7.com'da..

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2016 21:15 GÜNCELLEME 04.07.2016 21:16 Tarih ve Fikir
Kadir Mısıroğlu Shakespeare'in müslüman olduğunu iddia etti
Kadir Mısıroğlu Shakespeare'in müslüman olduğunu iddia etti

Ünlü tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun ünlü İngiliz yazar Shakespeare hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Mısıroğlu, 16 yüzyılda yaşamış ve seçkin drama yazarı olarak kabul edilen William Shakespeare'in 'gizli' Müslüman olduğunu iddia etti. Peki Kadir Mısıroğlu'nun Shakespeare iddiası yani açıklaması tam olarak ne? işte Mısıroğlu'nun o Shakespeare açıklaması ve diğer ayrıntılar haber7.com'da..

Ünlü tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun Shakespeare hakkındaki sözleri gündeme ve sosyal medyaya bomba gibi düştü. Bir televizyon programına katılan Kadir Mısıroğlu ünlü İngiliz yazar William Shakespeare'in İngiliz olmadığını ve gerçek adının 'Şeyh Pir' olduğunu iddia etti.

Mısıroğlu, "Shakespeare İngiliz değildi. Shakespeare'in aslı Şeyh Pir'dir, üstad, ihtiyar. Ve Shakespeare gizli bir Müslüman'dı" dedi.

 

YORUMLAR 3
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bu Ada'm aklını yemiş Allah yardım Etsin
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    shakespeare hakkinda herşeyi biliyormuş gibi konusuyorsun.
    Cevapla
  • Recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Sevdiğim bir adamdı ama Atmış
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR