Darty'nin Bimeks'e devrine onay

Rekabet Kurulu, Bimeks'in, "Darty" markası altında faaliyet gösteren 28 mağazasındaki tüm stok ve duran varlıkların, çalışanların ve bu mağazalara ilişkin kira sözleşmelerinin devralınması işlemine izin verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2014 12:38 GÜNCELLEME 20.02.2014 12:38 TEKNOLOJİ
Darty'nin Bimeks'e devrine onay
Darty'nin Bimeks'e devrine onay

Kurul kararlarına göre, Türkiye Garanti Bankası AŞ ile Fibabanka AŞ arasında yapılan Bonus Kredi Kartı Program Paylaşımı Sözleşmesi'ne muafiyet tanındı.

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret AŞ tarafından Kesa Turkey Limited'in "Darty" markası altında faaliyet gösteren 28 mağazasındaki tüm stok ve duran varlıkların, çalışanların ve bu mağazalara ilişkin kira sözleşmelerinin devralınması işlemine izin verildi.

Omur Denizcilik AŞ, Ziraat Sigorta AŞ, Güneş Sigorta AŞ, Halk Sigorta AŞ, Metropole Denizcilik ve Tic. Ltd. Şti. ve Vitsan Denizcilik AŞ tarafından ortak girişim şirketi kurulması işlemi kabul edildi.

Orhan Holding AŞ tarafından Sıla Teknik Oto Yan San. ve Tic. AŞ ile STG Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 51 oranında hissesinin, Sıla Holding Industriale S.p.a'dan devralınması işlemine izin verildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR