Crytek İstanbul ofisine önemli atama!

Pana Holding bünyesinde bir çok başarılı çalışmaya imza atan Haşim Akkaya geçtiğimiz ay Crytek İstanbul ofisine Genel Müdür olarak atandı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2016 16:37 GÜNCELLEME 21.03.2016 16:37 TEKNOLOJİ
Crytek İstanbul ofisine önemli atama!
Crytek İstanbul ofisine önemli atama!

Pana Holding bünyesinde Kurtlar Vadisi dizisi yapımcılığı başta olmak üzere bir çok başarılı çalışmaya imza atan Haşim Akkaya geçtiğimiz ay itibariyle Crytek İstanbul ofisine Genel Müdür olarak atandı..

Cevat, Avni ve Faruk Yerli kardeşler tarafından tarafından Almanya’nın Coburg şehrinde 1999’da kurulan oyun firması Crytek, kısa sürede uluslararası alanda kendisinden söz ettiren bir şirket oldu. Crysis, Far Cry gibi büyük ilgi gören oyunlara imza atan firma; Warface oyunuyla sektördeki başarılarını sürdürüyor. 

Yeni oyun ve projelere hazırlanan Crytek Türkiye piyasasında da söz sahibi olmak hedefiyle yaratıcılık ve stratejik yaklaşımları ile başarılarından söz ettiren Haşim Akkaya’ya İstanbul Stüdyosu'nu teslim etti. Geçtiğimiz ay göreve başlayan Akkaya, Crytek İstanbul ekibi olarak hem yeni proje ve oyunların pazara sunumu hem de var olan oyun pazarının artması için kapsamlı bir çalışma dönemine girdiklerini açıkladı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR