BİM, iPhone X satışı yapacak!

iPhone X, yarın BİM'de satılacak! Daha önceden de Apple ürünlerinin satışını gerçekleştiren BİM, piyasanın oldukça altında bir fiyattan iPhone X cihazının satışını yapacak.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2018 13:10 GÜNCELLEME 08.03.2018 13:10 TEKNOLOJİ
BİM, iPhone X satışı yapacak!
BİM, iPhone X satışı yapacak!

Daha önceden Sony PlayStation 4, iPhone 7, iPhone 6S ve Apple ürünleri gibi çeşitli teknolojik ürünlerle vatandaşları sevindiren BİM marketler zinciri, bu defa da vatandaşlara iPhone X cihazının satışıyla çıkıyor. Sattığı ürünleri indirimli fiyatlardan satan BİM, iPhone X cihazını da oldukça ucuz bir fiyattan satışa sunacak. 

iPHONE X NE ZAMAN BİM'E GELİYOR?

 

Apple'ın son etkinliğinde tanıttığı iPhone X cihazı, akıllı telefon piyasasını alt üst etmişti. Barındırdığı özellikleri ve tasarımıyla eşsiz bir cihaz olan iPhone X'in en düşük Türkiye fiyatı 6.099 TL olarak (64 GB) duyurulmuştu. Ancak BİM, yakında satacağı iPhone X cihazını 1.100 TL indirimli olarak 4.999 TL fiyat etiketiyle satacak.

Hepsiburada gibi büyük e-Ticaret mağazalarında 5.470 TL fiyat etiketiyle satışta olan iPhone X, BİM'de yaklaşık 500 TL'lik indirimle satılacak ve fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar, 9 Mart Cuma günü saat 09:00'dan itibaren BİM mağazalarına akın edecek.

Son olarak bu avantajlı kampanyanın neden BİM'in resmi internet sitesindeki 9 Mart 2018 Aktüel satış listesinde yer almadığına da açıklık getirelim. Apple'ın isteğiyle olduğu tahmin edilen duruma göre, BİM kampanyayla ilgili tüm detayları sadece fiziksel olarak satış yapılacak mağazalarındaki afişlerle yapıyor.

YORUMLAR 4
  • tatvanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi yapıyorlar..
    Cevapla
  • istanbul 6 yıl önce Şikayet Et
    o paraya araba alinir hic akilli isi degil iphone almak gidin xiaomi alin daha ucuz ve kaliteli
    Cevapla
  • hakan er 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle marketlere kısıtlama getirilmeli bakkalar kasaplar ve bir çok sektörü bitirdiler şimdi sıra elektronik malzeme satanlarda 8 bin nufuslu küçük bir ilçede her sokak başında şok bim 101 devlet duy sesimi
    Cevapla
  • tatvanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    ne yani marketlerin fahiş fiyatlarina mi katlanalim?? ucuz dururken gidip aşırı pahali olan market elektronik gibi yerlerden mi alışveriş yapalim.. sen bunların hangisini işletiyorsun..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR