Türkiye'nin girişimcilere özel ilk pazarı...

Bugüne kadar üretim aşamasına geçmek isteyen girişimcileri yeterli fonu toplamaları için vitrine çıkaran Arıkovanı artık üretime geçmeyi başarmış girişimcilerin ürünlerini satışa sunulabileceği bir platform da sunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 09.08.2018 13:46 GÜNCELLEME 09.08.2018 13:46 TEKNOLOJİ
Türkiye'nin girişimcilere özel ilk pazarı...
Türkiye'nin girişimcilere özel ilk pazarı...

Turkcell’in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı aracılığıyla girişimciler, geliştirdikleri teknoloji projelerini hayata geçirmek için ihtiyaç duydukları kaynağa toplum desteğiyle ulaşıyor, binlerce destekçi sayesinde yepyeni teknoloji girişimleri hayata geçme şansı elde ediyordu. Şu ana kadar 4 milyon TL’yi aşkın destek toplayan Arıkovanı’nın başarılı girişimcileri artık Arıkovanı Mağaza üzerinden ürünlerini satışa da açabilecekler. Arıkovanı Mağaza Türkiye’de ortaya çıkan; teknolojik girişimci ürünlerini global pazarlardan da ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.

Kaan Terzioğlu: "Türkiye pazarının lideri Arıkovanı"

 

Arıkovanı'nı Türkiye’nin girişim ekosistemine fayda sağlamak amacıyla kurduklarını ve platformun ülke pazarının lideri haline geldiğini söyleyen Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu;  “Bir ülkenin atar damarı olan girişimciliğin desteklenmesi Türkiye için çok önemli. Türkiye’de müthiş fikirler, müthiş beyinler var. İşte biz bu gençlerimize doğru ortamları yaratabilirsek, onların dünya standartlarında başarı öyküleri yazmamaları için en ufak bir sebep yok. Yaratıcı, çalışkan, dinamik gençlerimizin mümkün olduğu kadar kolay başarıya ulaşmalarını sağlamamız gerekiyor. Arıkovanı ile bunu başlattık, pazar yeri ile ise bunu bir adım daha ileriye taşıyoruz. Arıkovanı Mağaza’da yer alan projelere destek olmak isteyenler, Hızlı Giriş teknolojisi sayesinde sadece telefon numaraları ile siteye giriş yapıp, ödemeleri milli ödeme platformu Paycell altyapısı üzerinden gerçekleştirebiliyor.  Bu sayede artık gençlerimizin projelerini hayata geçirebilmeleri çok daha kolay olacak. Gelin yeni fikirlerin hayata geçmesine hep birlikte destek olalım” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR