Xiaomi'nin yeni telefonu sızdı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla beraber, akıllı telefon üreticileri çalışmalarını hızlandırmış durumdalar

ABONE OL
GİRİŞ 17.12.2018 11:08 GÜNCELLEME 17.12.2018 11:08 TEKNOLOJİ
Xiaomi'nin yeni telefonu sızdı
Xiaomi'nin yeni telefonu sızdı

2019’un ilk çeyreğine en yeni modellerini yetiştirmek isteyen markalar, bu karmaşık ortamda, her zamankinden fazla sızıntıya sebebiyet veriyorlar. Bu firmalardan biri olan Xiaomi’nin yeni Redmi 7 Pro modeli de sızan modellerin arasında katıldı.

 

M1901F9T ürün adına sahip olan cihazın TENAA üzerindeki görüntüsü internete düşerken, telefonun bazı özellikleri de ortaya çıktı. Tasarım alanında ilginç değişikliklerin yaşandığı telefonun özellikleri de bir hayli dikkat çekici.

Xiaomi Redmi 7 Pro özellikleri nasıl olacak?

 

Yeni tasarımda ilk dikkat çeken detay Redmi 6 Pro’nun çentik tasarımınındeğiştirilmiş olması. Ekran kasa oranından kazanmak isteyen Xiaomi, su damlacığı çentik tasarımını yeni cihazında uygulayacak.

5,84 inçlik bir telefon olarak gelmesi beklenen 7 Pro, Full HD+ çözünürlük ve 19:9 ekran oranı uygulayacak. Bu ekran henüz versiyonu bilinmeyen bir Corning Gorilla Glass cam ile korunacak.

Diğer belli olan detaysa telefonun ölçüleri. Redmi 7 Pro 147,76×71,89×7,8 mm. ölçülerine sahip olacak. M19 ifadesinden dolayı cihazın önümüzdeki yılın başında piyasaya çıkması bekleniyor. İlerleyen günlerde Redmi 7 Pro ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR