MSN şifresi çalınanlara iyi haber

Milyonlarca kişinin kullandığı anlık iletişim programı MSN'nin şifresini çalanlara kötü çalınanlara iyi haber. Şifreniz korsanlar tarafından ele geçirildiyse izleyeceğiniz yol:

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2007 14:40 GÜNCELLEME 03.12.2007 14:40 TEKNOLOJİ
MSN şifresi çalınanlara iyi haber
MSN şifresi çalınanlara iyi haber

Kişisel haberleşme ve sohbet programı MSN şifresi çalınanlara iyi haber. Ankara Adliyesi, MSN şifresinin çalındığı iddiasıyla kendilerine yapılan başvurularda olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti.

Ankara Adliyesi Cumhuriyet savcıları, son dönemlerde kendilerine 'MSN şifremi çaldılar' şeklinde başvuruların yapıldığına dikkat çekerek, “MSN şifresini kimin çaldığını ve kullandığını kısa sürede tespit edebiliyoruz” haberini verdi.

MSN şifre hırsızları hakkında bilişim suçlusu işlemleri yaptıklarını belirten yetkililer, MSN şifresini çalanları nasıl yakaladıklarını da şöyle anlattı: “Microsoft Corporation'un Türkiye Temsilciliği İstanbul'du. Bu şirkete yazı yazarak, şifresi çalınan kişinin adresini kullanan kişilerin IP numaralarının tarih, ve saat detayları ile birlikte savcılığımıza gönderilmesini rica ediyoruz.”

(ANKA)

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • guccali kim 16 yıl önce Şikayet Et
    bulurlar. msn çalma olayını ciddiye alırlarmı bilmiyorum ama önemli bir suça adınız karışırsa yanarsınız. ıp değiştiren sitelerde sonuçta bir kayıt tutuyor. programlar ise kısa arlıklarla ıp adresi değiştirip duruyor. fakat kısa sürelide olsa kişinin yaptığı işlemleri saniye saniye tesbit edildiğinde bu işlemin yapıldığı bilgisayar ve akabinde kişi bulunur. msn çalmak zaten zor bir iş bunu internet cafeden yapmak için 2 gün ila bir hafta uğraşırsın. şifre ve gizli sorunuz tahmin edilebilecek şeyler olmasın yeter.
    Cevapla
  • Mirza BUYURBURDANYAK 16 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyide biliyorsunuz MAAŞALLAH. Türkiye\'m canım benim !!! Uzmanlar diyarı... Herkesin, her konuda, herşeyi bildiği yegane bir ülke )))
    Cevapla
  • mehmet ugur sar 16 yıl önce Şikayet Et
    mülk değilse suç değil mi yani. saçmalık!. MSN kişilerin kendilerine özel iletişim adresleridir. Kimse bu iletişim bölgesini ihlal edemez. Eğer ediyorsa da cezasını çekmelidir. Yüce adaletimize güvenim sonsuz, AKpartili olmayan hakim ve savcılarımıza göveniyorum
    Cevapla
  • mehmet tozlu 16 yıl önce Şikayet Et
    fatih çolak. yok ne yaptımsa fayda etmedi :) bekleyip zaman bırakcam olmssa farklı ID le tekrar açıcaam gibi micrisoftun bu konuda destegi olan sayfalarında gariptir bu koddan bahsedilmemiş sunucudan dicem adminstore olarak çalıştırdıgımda programı 1 kere açıldı pc den olsa farklı hesaplardan girilebiliyor! 9.0 beta yukledim gene olmadı :) accunt servre dan olsa gerek yeni hesap amak zor degilde listemi kurtarmak puff
    Cevapla
  • Fatih ÇOLAK 16 yıl önce Şikayet Et
    8100030d . sistem saatini şimdiki zamana alırsan çözülebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR