Game Of Thrones 8. sezon bölümleri internete düştü

Game Of Thrones 8. sezon izle yenler interneti tercih ediyor. Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Game Of Thrones'un 8. sezon final bölümleri internet üzerinden izlenmelerde rekor kırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2019 11:10 GÜNCELLEME 19.04.2019 11:40 TEKNOLOJİ
Game Of Thrones 8. sezon bölümleri internete düştü
Game Of Thrones 8. sezon bölümleri internete düştü

Game of Thrones'un 8. sezon bölümlerinin yayınlanmaya başlamasıyla birlikte dizinin en büyük kabusu tekrar hortladı: Yayınlanan ilk bölümün korsan sürümleri internete yüklendi. Analiz firması MUSO tarafından yayınlanan rapora göre dizinin ilk bölümü sadece 24 saat içinde 55 milyon kez internetten izlendi. 

Bunların yaklaşık %76.6'sı internet üzerinden yayınlardan oluşurken, geri kalanı indirmeler (%12.2), kamusal torrentler (%10.8) ve özel torrentler (%0.5) arasında paylaşıldı. Ancak belki de en önemli nokta, insanların bölüme nereden korsan olarak eriştikleri olabilir ve bu da TV ve yayın hizmetlerinin sınırlarını açık bir şekilde gösteriyor.

MUSO'nun söylediğine göre bu izlemelerin yaklaşık 10 milyonu, HBO'ya erişimin herhangi bir formatta göreceli olarak zor olduğu Hindistan'dan geliyor. 5 milyonu ise Game of Thrones'un (GoT'un) sadece sansürlü yayınını yapan Çin'den geliyor. Bu izlemeler genel olarak diziye erişimi olmayan (hizmet eksikliği sebebiyle) veya Dünya'nın büyük çoğunluğunun izlediği sürüm ile aynı sürümü izlemek isteyen kişiler tarafından yapılıyor. 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR