PUBG’ye Silah Ustalık Sistemi geliyor

Dünya çapında 1 milyonun üzerinde kişi tarafından oynan PUBG’ye Silah Ustalık Sistemi ekleniyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar oyun içerisinde yeni bir rekabetin içerisine girecek.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2019 16:25 GÜNCELLEME 28.04.2019 16:27 TEKNOLOJİ
PUBG’ye Silah Ustalık Sistemi geliyor
PUBG’ye Silah Ustalık Sistemi geliyor

Dünyanın en çok oynan oyunlarından biri olan PUBG’ye Silah Ustalık Sistemi ekleniyor. Yeni özellikle birlikte oyuncuları silahlardaki ustalıkları ölçülecek ve derecelendirilecek.

 

 

Silah Ustalık Sistemi ile yeni rekabet başlıyor!

Dünya çağında 1 milyonu aşkın oyuncu seviyesine ulaşan PUBG, yeni bir rekabet başlatıyor. Oyun sıransında Playerunknown's Battlegrounds oyuncularının silahları nasıl kullandıkları silahla ilgili tecrübeleri istatistiki olarak hesaplanacak ve rozet ile ödülledirecek.

 

 

Kullanıcıların hangi silahla ne kadar tecrübeli olduğu, silahla gösterdiği başarı rakamsal olarak görülebilecek. Ayrıca oyuncuların silah başarıları göz önünde bulundurularak Silah Deneyim Puanları yani Weapon XP kazanacak. Buna ek olarak ekstra oyuncular amblem ve rozetler ile de ödüllendirilecek.

Buna ek olarak oyuncuların zor pozisyonlarda yaptığı katletmeler; daha uzun süre hayatta kalmalarını, daha fazla düşman öldürmelerini ve daha hızlı Weapon XP kazanmalarını sağlayacak. Her silah için toplam 10 ustalık seviyesi olacak. Oyuncular bu ustalık seviyelerinde ilerledikçe oyun içinde kilitli olan eşyaları açma fırsatı yakalamış olacaklar.

Oyunun yapımcı şirketi yeni özellik hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Silah Ustalığı özelliği, şu anda tasarlanmış çok daha büyük bir sistemin ilk parçası. Geliştirici ailesi olarak büyüdükçe, daha iyi konsantre olmak ve daha çok öğrenmek için sizin yorumlarınız çok önemli. Gelecekteki ödüller veya Silah Ustalığı sistemi için ya da PUBG oyuncusu olarak daha iyi gelişebilmek için düşünceleriniz varsa lütfen bize bildirin.”

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Haklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı gelecekte toplyekün bir savaşa hazırlıyorlar. Sürekli bu oyunları oynayarak büyüyen gençler bilinçaltlarına farkında olmadan herşeyi silahla vurarak çözmek fikri yerleşiyor. Bu gençler ileride fırsat geçtiğinde bunları mutlaka uygulamak isteyecekler.
    Cevapla
  • Yol 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim insanlarımız bu oyunlar yüzünden maneviyatını yitirdi şiddet içerikli bir oyun inşallah devletimiz bu tür oyunları erişime engeller her aile büyük bir nefes alır başka çaresi yok.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon yanlis 1 milyardır turkiyede en az 30 milyon kisi oynuyo zaten
    Cevapla
  • fetögs 4 yıl önce Şikayet Et
    valla surekli oynuyorum.
    Cevapla
  • pubg 4 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR