Turkcell, teknolojisiyle kayıp yakınlarının sesi oluyor

Turkcell, yeni bir sosyal sorumluluk çalışmasını daha imza atıyor. Kayıp yakınlarına destek vermek ve toplumda farkındalık yaratmayı hedefleyen çalışma kapsamında, 30 Nisan’da sadece 1 günlüğüne, kullanıcıların cep telefonu kapalıyken devreye giren “Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" mesajına ek olarak gerçek bir kayıp yakınının sesi ve mesajı dinletilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2019 10:47 GÜNCELLEME 30.04.2019 10:47 TEKNOLOJİ
Turkcell, teknolojisiyle kayıp yakınlarının sesi oluyor
Turkcell, teknolojisiyle kayıp yakınlarının sesi oluyor

Turkcell, şimdi de yakınlarını kaybetmiş ailelere teknolojisiyle destek oluyor. Buna göre 30 Nisan’da sadece bir günlüğüne, Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalarda telefon kapalıyken devreye giren “Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor" mesajına ek olarak, yakınını kaybeden aileleri temsilen, kendisi de kardeşini kaybeden YAKAD başkanı Zafer Özbilici’nin sesinden bir mesaj dinletilecek. Turkcell bu sayede ailelere destek olarak toplumda bu konuda oluşturulan bilince katkı sağlanmayı hedefliyor.   

 

Turkcell’in hayata geçirdiği bu projeyle kayıplarına ulaşmak isteyen ailelere bir destek daha sağlanmış olacak. Bunun yanı sıra mesajı dinleyerek, ulasilamayanlar.com sitesini ziyaret eden Turkcell kullanıcıları, yeni kayıpların yaşanmaması için bilinçlendirilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR