Samsung'tan Apple Watch Seri 4'e rakip geliyor! İşte yeni özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'dan Apple'ın en yeni akıllı saati Watch Seri 4'e rakip geliyor. Tüm eksiklerini daha gelişmiş teknoloji ile kapatacağı belirtilen Galaxy Watch 2, yeni yeteneklerinin haricinde yeni tasarımı ile de akıllı saat pazarının gündemine oturacak. İşte Samsung Galaxy Watch 2'nin yeni özellikleri...

ABONE OL
GİRİŞ 11.07.2019 09:40 GÜNCELLEME 11.07.2019 09:45 TEKNOLOJİ
Samsung'tan Apple Watch Seri 4'e rakip geliyor! İşte yeni özellikleri
Samsung'tan Apple Watch Seri 4'e rakip geliyor! İşte yeni özellikleri

Güney Koreli teknoloji devi Samsun yeni akıllı saati Galaxy Watch 2'yi tanıtmaya hazırlanıyor. Apple Watch Seri 4'e rakip olacak akıllı saat yetenekleri ile büyük beğeni toplaması bekleniyor.

 

 

APPLE WATCH'A RAKİP OLACAK!

Apple Watch Seri 4 ile akıllı saat piyasasına damgasını vuran Apple, rakiplerini geride bırakmayı başardı. Yeni yetenekleri ile adından söz ettiren Apple Watch Seri 4, özellikle EKG özelliği ile kişisel sağlık takibi konusuna yeni bir boyut kazandırmayı başardı. Yenilenen sensörleri ve nabız takip sistemi ile de kendini kanıtlamayı başaran Apple, kişisel kullanıcıların haricinde dünya sağlık örgütlerinin dahi dikkatini çekerek tüm büyük ilgi toplamayı başardı. Lakin firmanın en büyük rakibi olan Güney Koreli üretici olan Samsung'da tanıtımı hazırlandığı Galaxy Watch 2 ile bomba gibi bir çıkış yapmayı hedefliyor. 

 

 

 

 

SAMSUNG GALAXY WATCH 2 İLE TÜM EKSİKLERİNİ TAMAMLIYOR!

Galaxy Tab S5 ve Note 10 ile birlikte tanıtılması beklenen Galaxy Watch 2, tüm eksiklerini tamamlamış bir şekilde hayranlarının karşına çıkmayı planlıyor. Apple Watch Seri 4'de yer EKG özelliğinin gelişmiş bir versiyonunu barındıracağı iddia edilen akıllı saatte düşme sensörünün yanı sıra gelişmiş bir kalp atış sensörünün bulunacağı belirtilen bilgiler arasında yerini alıyor.

GALAXY WATCH 2 DAHA ŞIK BİR TASARIMA SAHİP OLACAK!

Samsung'un göz bebeği olması planlanan yeni akıllı saati Galaxy Watch 2 tamamen yenilenmiş ve daha şık bir kasa tasarımı ile meraklılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Önceki serilerinde olduğu gibi yine 44 ve 40 mm olmak üzere yuvarlak iki farklı boyuta modelle satışa sunulması beklenen Galaxy Watch 2'nin, 7 Ağustos'ta düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkacağı düşünülüyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR