Huawei katlanabilir telefonu Mate X'in henüz hazır olmadığını açıkladı

Çinli teknoloji devi Huawei, Samsung Galaxy Fold'a rakip olarak bu yılın başlarında tanıttığı Mate X katlanabilir akıllı telefonunun henüz piyasaya sürülmeye hazır olmadığını açıkladı. Tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran cihaz, sanırım bir sürede hayranlarını bekletecek.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2019 13:14 GÜNCELLEME 30.07.2019 13:14 TEKNOLOJİ
Huawei katlanabilir telefonu Mate X'in henüz hazır olmadığını açıkladı
Huawei katlanabilir telefonu Mate X'in henüz hazır olmadığını açıkladı

Her ne kadar 2019 yılının katlanabilir akıllı telefonların yılı olacağı söylense de, bunun somut olarak gerçekleşmediğini söyleyebiliriz. Zira Samsung ve Huawei'nin 2019 başında tanıttıkları katlanabilir akıllı telefonları henüz kullanılabilir seviyeye ulaşmadıkları için piyasaya sürülmüş değiller. Huawei cephesinde ise bu konuyla ilgili yeni gelişmeler mevcut.

 

SAMSUNG GALAXY FOLD'U YENİDEN PİYASAYA SÜRMEYE HAZIRLANIYOR!

Samsung Eylül ayında yenilenmiş ve hatalardan arındırılmış Galaxy Fold'u tekrar piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ancak Huawei Mate X ile ilgili olarak aynı şeyi bekliyorsanız, hayal kırıklığı yaşayacağınızı söylememiz gerek. Zira şirketin üst düzey yöneticilerinden He Gang'a göre, Mate X'in henüz piyasaya sürülmeye hazır değil ve ne zaman hazır olacağı da bilinmiyor.

 

HUAWEİ MATE X BİRKAÇ AY DAHA GEÇ GELEBİLİR

He Gang'ın konuyla ilgili açıklaması ise şu şekilde oldu: "Herkes Huawei'nin kalite konusunda net olduğunu bilmeli. Eğer bir ürün kalite gereksinimlerini karşılamıyorsa, o ürünün piyasaya sürülmesine izin vermeyeceğiz. Mate X’e yoğun bir şekilde yatırım yaptık. Samsung'un cihazının piyasaya çıkması bizim için önemli bir nokta değil. Düşündüğümüz şey kullanıcıların memnuniyeti. Çünkü tüketici deneyimine sahip kaliteli ürünler üretiyoruz." Gang'ın bu açıklamaları sonrasında, Huawei Mate X'in birkaç ay daha erteleneceği sonucuna varmak mümkün.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR