PlayStation 5'in ön sipariş fiyatı dudak uçuklattı! işte açıklanan rakam

Herkesin merakla beklediği PlayStation 5'in ön sipariş fiyatı ortaya çıktı. Oyunseverlerin en çok tercih ettiği oyun konsollarının başında gelen PlayStation'ın 5. seri yakında hayranlarının beğenisine sunulacak. İşte Sony'nin efsane oyun konsolu PlayStation 5'in ön sipariş fiyatı ve donanım özellikleri...

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2019 09:51 GÜNCELLEME 07.08.2019 10:01 TEKNOLOJİ
PlayStation 5'in ön sipariş fiyatı dudak uçuklattı! işte açıklanan rakam
PlayStation 5'in ön sipariş fiyatı dudak uçuklattı! işte açıklanan rakam

PlayStation 5'in ön sipariş fiyatı belli oldu. oyunseverlerin en çok tercih ettiği oyun konsolları arasında yerini alan PlayStation 5, ön sipariş fiyatı ortaya çıktı. Uzun bir süredir merakla beklenen PlayStation 5, sızdırılan donanım özellikleri ile hayranlarını heyecanlandırmaya yetiyordu. Ortaya çıkan ön sipariş fiyatı ile de oyun tutkunlarının beklediği ana çok az kalmış oldu.

 

 

PLAYSTATİON 5'İN ÖN SİPARİŞ FİYATI ORTAYA ÇIKTI!

Japon teknoloji devinin Sony'nin en çok beğenilen ürünlerinden biri olan PlayStation'ın 5. serisi yakında kullanıcılarına kavuşacak. Bir online alışveriş platformunun İsveç web sitesinde ortaya çıkan konsolun ön sipariş fiyatı, cihazın resmi satış öncesi fiyatı hakkında meraklılarına bir fikir sundu. Site de 9,999 İsveç Kronu olarak belirlenen ön sipariş fiyatı Türk Lirası cinsinden 5.770 TL'ye denk geliyor.


Buna ek olarak online alışveriş platformunun İsveç web sitesinde açıklanan fiyatın firma tarafından açıklanmış resmi fiyat olmadığı belirtelim. Söz konusu açıklanan fiyatın ileriki tarihte değişebileceğini belirtelim.

PLAYSTATİON 5'İN ÖZELLİKLERİ!

Japon teknoloji üreticisi Sony'nin yeni gözdesi PlayStation 5'te, 7 nanometre mimarisi ile geliştirilen 8 çekirdekli AMD Ryzen tabanlı bir işlemci yer alacak. İşlemciye ışın izleme teknolojisini destekleyen AMD Radeon Navi tabanlı bir GPU eşlik edecek. 8K grafik desteği sunan Playstation 5, 3D ses teknolojisini de beraberinde getiriyor. Ayrıca solid-state drive yani katı hal diskine sahip olacak olan makine, sıradan bilgisayarlarda bulunan SSD'lerden daha hızlı performans sağlayacak.

YORUMLAR 4
  • Onur 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla oyun oynamak için bilgisayar toplamakta 5000-6000 TL buluyor , bu fiyata 4k oyun oynatıyorsa belki alınır , ama benim maddi durumum el vermez bunu satın almaya
    Cevapla
  • selamunaleykum 4 yıl önce Şikayet Et
    aleykumselam
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme: maliyetin % 300 - 500- 700 misli fiat olmaz. dini islamda bu tür bir fahiş fiat yok.insanları(Müalümanları) Kandırmayınız. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    evet haklısın ama burada malzemeyi değil teklonojiyi sattığı için üretim fiyatını kat kat arttırabilir. ama yinede haklısın bu kadarı da abartı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR