Eski İPhone'ları, iPhone 11 Pro'ya dönüştürüyor

Apple'ın üçlü arka kamera sistemiyle gelen iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri, yeni bir aksesuarı da teknoloji dünyasına kazandırdı. Çin'den dünyaya satılan bu kamera koruyucu ile eski iPhone'lar iPhone 11 görünümüne bürünüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.11.2019 15:03 GÜNCELLEME 06.11.2019 15:03 TEKNOLOJİ
 Eski İPhone'ları, iPhone 11 Pro'ya dönüştürüyor
Eski İPhone'ları, iPhone 11 Pro'ya dönüştürüyor

Apple’ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’te bulunan 3’lü arka kamera, aksesuar üreticilerine yeni bir pazar fırsatı yarattı.

 

Apple’ın yeni telefonlarında en çok dikkat çeken özelliklerin başında gelen 3’lü arka kamera (iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’te üç iken, iPhone 11’de iki arka kamera bulunduğunu hatırlatalım) görünümü için özel kamera koruyucu aparat yaptılar.

 

iPhone X, iPhone XS ve iPhone Max modellerine uygun olarak tasarlanan bu kamera koruyucusunun fiyatı ise 2 dolardan (yaklaşık 10 TL) başlıyor. Koruyucu aparatı uyumlu cihazına takan kullanıcıların telefonlarının arka görünümleri, iPhone 11 Pro ve iPhone’ye benziyor. 

Hatta bu ilginç kamera koruyucusunun iPhone 11 modellerine uygun siyah, gümüş, altın ve benzeri renklerdeki farklı seçenekleri de bulunuyor.

SOSYAL MEDYANIN DA GÜNDEMİ OLMUŞTU

Anlaşılan 1000 dolarlık fiyat seviyesinden başlayan bu 3 arka kameralı iPhone’lar oldukça ilgi çekmiş ki, Alibaba başta olmak üzere uzakdoğu menşeli pek çok e-ticaret sitesi, sattıkları telefon aksesuarları arasına sahte 3'lü arka kamera görünümü sunan bu ilginç aparatını da ekledi.

3'lü arka kamera görünümü sunaun bu aparatın internetteki satış fiyatı 10 TL sevieysinden başlarken, gerçek 3'lü arka kameraya sahip olan iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in Türkiye'de 11 bin TL ile 15 bin TL arasında bir fiyat aralığına  sahip olduğunu hatırlatalım.

YORUMLAR 5
  • Halit 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada 15.000 tl bir telefona verecek enayi çok olunca kazıklayan elbet bulunur
    Cevapla
  • Halit 4 yıl önce Şikayet Et
    11.000 lira o telefona veren adamlara ne demek lazım bilemiyorum.Yuh be...
    Cevapla
  • memik 4 yıl önce Şikayet Et
    aparat eski telefonun flaş ışığını kapatıyor iyi de :/
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    doğan görünümlü şahin olasa ne olur olmasa ne olur
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğan görünümlü şahin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR