WhatsApp Android kullanıcılarını çıldırttı: Son güncelleme bataryayı sömürüyor!

Popüler mesajlaşma devi WhatsApp, son güncelleme ile birlikte kullanıcılarının şikayet odağı haline dönüştü. Google Play Store ve sosyal medya platformlarından şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, güncelleme sonrası telefonlarının şarjlarının çok hızlı tükendiğini belirtti. Herkes WhatsApp'tan soruna ilişkin çözüm bekliyor. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2019 10:16 GÜNCELLEME 14.11.2019 10:18 TEKNOLOJİ
WhatsApp Android kullanıcılarını çıldırttı: Son güncelleme bataryayı sömürüyor!
WhatsApp Android kullanıcılarını çıldırttı: Son güncelleme bataryayı sömürüyor!

SMS'in devrini kapatan mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcılarını çılgına çevirdi. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp, yep yeni özelliklerini yayınladığı güncellemeler ile kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Her geçen gün yeni özellikleri ile platformu daha kullanışlı bir hale getiren mesajlaşma devi, son yayınladığı güncelleme ile batarya canavarına dönüştü.

 

WHATSAPP SON GÜNCELLEMESİ İLE BATARYA CANAVARINA DÖNÜŞTÜ!

Aylık 1 milyarı aşkın kullanıcı sayısına sahip WhatsApp, son yayınladığı güncelleme ile şikayetlerin odağı haline dönüştü. Google Play Store ve sosyal medya platformlarında güncelleme sonrası şikayetlerini dile getiren WhatsApp kullanıcıları, uygulamanın artık aşırı şarj tükettiğini dile getirdi. 

Güncelleme sonrası WhatsApp'ın Android telefonlarının şarjını çok hızlı tükettiğini belirten kullanıcılar, uygulamayı aktif kullanmadıklarında dahi şarj seviyelerinin hızlıca düştüğünü belirtiyor. OnePlus telefon sahipleri ise en çok şikayet eden kullanıcılar arasında yerini alıyor.

 

iPhone ve iOS kullanıcıları tarafından ise şimdilik bir şikayet bulunmuyor.

YORUMLAR 4
  • zaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden vatandaşımız yerli olan BİP MESSENGER kullanmıyor. Çünkü programı yabancılar yapmadı diye. Bizde hep bir yabancı sevdası var. Her şeyde yerliye dönmemiz lazım.
    Cevapla
  • mmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi bedava istihbarat topluyor, tüm dünyada insanların alışkanlıkları yaşam biçimleri analiz edilmek üzere toplanıyor. Kapitalizm sömürmenin ayrıntılarına iniyor. Bunun için Tübitak bir proje ile rusların yandex i gibi bu alanda yer almalı. Tabiat boşluk kaldırmaz. Emniyet teşkilatı bile bu platformu kullanıyor düşünün ne acınacak haldeyiz.
    Cevapla
  • mtdrgn 4 yıl önce Şikayet Et
    whatsapp a alternatif onlarca program var. hatta sms bile hala var. sen whatsapp kullanıp yahudi ye istihbarat sağlama. nedir bu fbi beni izliyor saçmalığı hala çözemedim.
    Cevapla
  • isa61 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaldır ozaman kullanıma.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR