Instagram beğeni sayısı kaldırıldı: İşte Instagram beğeni sayısının yerine gelen detay!

Instagram, uzun süredir planladığı beğeni sayısını kaldırdı. Temmuz atından bu yana dünyada birçok ülkede beğeni sayısını kaldırmayı test eden Instagram, Türkiye'de de kaldırmaya başladı. Yapılan açıklamaya göre kademeli bir şekilde kaldırılan beğeni sayısı, x ve diğer kişiler beğendi veya x ve binlerce diğer kişi beğendi şeklinde görünecek. İşte tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 15.11.2019 13:46 GÜNCELLEME 15.11.2019 13:47 TEKNOLOJİ
Instagram beğeni sayısı kaldırıldı: İşte Instagram beğeni sayısının yerine gelen detay!
Instagram beğeni sayısı kaldırıldı: İşte Instagram beğeni sayısının yerine gelen detay!

Instagram, büyük tepkilere neden olan beğeni sayısını kaldırıyor. Temmuz ayından bu yana beğeni sayısını kaldırmayı test eden Instagram, dünyanın birçok ülkesinde test ettiği yeni adımı Türkiye'de de devreye almaya başladı. 

 

 

Twitter'da #InstagramDELETE hashtag’i ile tartışmalara neden olan bu yeni hamle birçok kullanıcı tarafından beğenilirken bazı kullanıcıların da hiç hoşuna gitmiyor.

Zira popüler sosyal medya devi Instagram'ın yaptığı araştırma neticesinde bazı kullanıcılar az beğeni alacağını düşündüğü içeriği paylaşmıyor veya az beğeni alan içerikleri silme yoluna gidiyor. Bu durumu ortadan kaldırmak isteyen sosyal medya devi, beğeni sayısını kaldırmaya hazırlanıyor.

 

 

INSTAGRAM BEĞENİ SATISINI KALDIRMAYA BAŞLADI!

Test aşamasını birçok ülkede tamamlayan Instagram, Türkiye hamlesini gerçekleştirdi. Kademeli olarak kullanıcılara sunulan güncelleme ile birlikte Instagram beğenilerini sayısını kaldıran sosyal medya devi, yakın zamanda tüm kullanıcılarından beğeni sayısını kaldıracak.

Beğeni sayısının bulunduğu yerde “x ve diğer kişiler beğendi” şeklinde bir ibare yer alacak. Paylaşılan postun beğeni sayısı 1000 üzerinde ise “x ve binlerce diğer kişi beğendi” şeklinde bir ibare yer alacak. Buna ek olarak paylaşımlarınızı beğenen kişileri de görmek mümkün olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR