Mount & Blade II: Bannerlord nasıl indirilir? Steam üzerinden nasıl kurulur?

oyun tutkunları tarafından merakla beklenen Mount & Blade II: Bannerlord Steam üzerinden satışa çıktı. Çıktığı günden itibaren büyük bir ilgi toplayan Türk yapımı oyun Corona virüs salgını nedeni ile evlerden dışarı çıkmayanları ilgi odağı haline dönüştü. İşte Mount & Blade II oynamak isteyenlerin yapması gerekenler...

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 09:31 GÜNCELLEME 10.04.2020 09:32 TEKNOLOJİ
Mount & Blade II: Bannerlord nasıl indirilir? Steam üzerinden nasıl kurulur?
Mount & Blade II: Bannerlord nasıl indirilir? Steam üzerinden nasıl kurulur?

Herkesin merakla beklediği Mount & Blade II: Bannerlord sonunda çıktı. ODTÜ tarafından geliştirilen ve Türk yapımı olan oyun büyük ilgi görüyor. Yaklaşık 8 yıl önce hayranlarına duyurulan oyun Steam üzerinden oyun tutkunlarının beğenisini topladı. Peki Mount & Blade II: Bannerlord nasıl indirilir? Nasıl kurulur? 

 

 

MOUNT & BLANDE 2: BANNERLORD NASIL İNDİRİLİR?

Mount & Blade II: Bannerlord dünyanın en büyük oyun platformlarından biri olan Steam üzerinden satışa sunuldu. Oyunu satın almak isteyen oyun severler öncelikle Steam hesabı oluşturmaları gerekiyor. Akabinde 134 TL satış fiyatı bulunan oyun kolaylıkla platform üzerinden indirilebiliyor.

 

 

MOUNT & BLANDE 2: BANNERLORD NASIL KURULUR?

Satın aldığınız Mount & Blade II: Bannerlord oyunu için indirme işlemini tamamladıktan sonra bilgisayarınıza inen stup dosyasına tıklayarak kurabilirsiniz. Setup dosyasına tıkladıktan sonra yapmanız gereken tek şey yönlendirme adımlarını doğru şekilde tamamlamak.

MOUNT & BLANDE 2: BANNERLORD SİSTEM GEREKSİNİMİ NELER?

Minimum Sistem Gereksinimi;

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit only)
İşlemci: Intel® Core™ i3-8100 / AMD Ryzen™ 3 1200
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: Intel® UHD Graphics 630 / NVIDIA® GeForce® GTX 660 2GB / AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Entegre GPU sistem RAM’inden 2GB ek alan gerektirebilir. Nihai çıkışta bu tahminler değişiklik gösterebilir.

Önerilen Sistem Gereksinimi;

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit only)
İşlemci: Intel® Core™ i5-9600K / AMD Ryzen™ 5 3600X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 3GB / AMD Radeon™ RX 580
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Nihai çıkışta bu tahminler değişiklik gösterebilir.

MOUNT & BLANDE 2: BANNERLORD HAKKINDA

Mount & Blade II: Bannerlord, orta çağ savaş simülasyon ve rol-yapma oyunu olan Mount & Blade: Warband’in heyecanla beklenen devamı niteliğindedir. 200 yıl öncesinde geçen, detaylı dövüş sistemini ve Kalradya dünyasını daha kapsamlı ele alır. Dağlardaki sığınakları talan edin, şehirlerin arka sokaklarında gizli suç imparatorlukları kurun ya da güç mücadelenizde savaş keşmekeşinin içine atılın.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla şaka gibisiniz anlamıyorum sizi, birisi demiş oyunda Osmanlı yok birisi demiş ismi yabancı şuan bu oyun pazarı dünyada Avrupa ipi çekiyo bunu anlamıyacak ne var?? Dışarıda bu oyun 50 euro dolar civarında satışı oluyo ülkene gelen dövizi bir düşün hayal et bazıları gibi oturduğu yerden klavye milliyetçiliği yapmıyor adamlar. İyilik yapsan bir dert yapmasan bir dert.
    Cevapla
  • qwerty 4 yıl önce Şikayet Et
    Cahilce yorumlar. Bilmiyorsanız konuşmayın. 6 -7 senelik ortalama bilgisayarlar bu oyunu açar. Oyun Türk oğlu Türk. ODTÜ'de geliştirilen bir oyun ve bu firmanın ilk oyunu değil. Adını ben de olsam Türkçe koymazdım, sizin gibi kafalar yüzünden
    Cevapla
  • sinirli vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    adıda türk olsaydı ya ama odtü yapmış türkçe isim koymazlar tabi
    Cevapla
  • DELİ DUMRUL 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz globaliz. Türkçeyle ne işiniz var sizin. Cık , cık, cııık. :)))
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Global bir marka olduğu için bu şekilde olmalıydı. Önemli olan kendisinin yerli olması adının değil.
    Cevapla
  • Cucumber 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim adı Türkçe olsu düşünsene Sancak lordu isimli oyunu kim alır yurt dışında ! ? Lütfen azıcık ticaret tarafından bak
    Cevapla
  • dejavu 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya üzerinde oyun sektörü aldı başını gitti, milyar dolarlık bu piyasa da ülkemiz şirketlerinin de varlık göstermesi ve gerekirse devletimizin de destek olması gerekir. Ayrıca online oyunlarımızın da sayısı ve türü de artmalı ki payımızı artırabilelim. Ayrıca bu dönemde görüldü ki çoklu görüşme yapılabilen programlar ve telefon uygulamaları da ne kadar gerekli imiş. Bu durum göz önüne alınarak bu tür uygulamalar ve programları da üretebiliyor olmamız gerekiyor.
    Cevapla
  • Hakkı dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya bir oyun ve eğlenceden ibaret... oynayın oynayın... kıymetli vakti oyunda geçirdiğiniz için sonunda sizinle de oynarlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR