Galaxy Note 20 tanıtım tarihi belli oldu

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 20'nin tanıtım tarihi sızdırıldı. Teknoloji devinin yeni katlanabilir cihazı Galaxy Fold 2 ile aynı gün Galaxy Note 20'yi tanıtacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2020 11:21 GÜNCELLEME 06.06.2020 11:23 TEKNOLOJİ
Galaxy Note 20 tanıtım tarihi belli oldu
Galaxy Note 20 tanıtım tarihi belli oldu

Güney Kore merkezli Samsung, bu yıl tanıtımını yaptığı amiral gemilerinde eskisine oranla başarılı olamadı. Özellikle Galaxy S20 ailesi koronavirüs pandemisi nedeniyle gölgede kaldı diyebiliriz. Bu nedenle yeni Galaxy Note 20 ve diğer tanıtımı yapılacak amiral gemilerinden beklenti bir hayli yüksek olacağa benziyor. 

 

 


GALAXY NOTE 20 TANITIM TARİHİ


Galaxy Note 20 ailesinin ne zaman tanıtılacağı yeni telefon alacak kişiler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Son sızdırılan bilgilere göre firmanın yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold 2 ile aynı gün Note 20'nin de tanıtılacağı ortaya çıktı. 

 

 

Samsung'un 5 Ağustos 2020 tarihinde Unpacked etkinliğiyle Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Plus veya Ultra, Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G isimli ürünlerini tanıtacağı paylaşıldı. 

GALAXY NOTE 20 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Galaxy Note 20, 6.7 inç büyüklüğünde bir ekran ve 4.300 mAh batarya ya sahip olması bekleniyor. Note 20 Plus veya Note 20 Ultra ismiyle gelmesi beklenen versiyonun ise daha büyük 6.9 inçlik ekran ve 4.500 mAh batarya kapasitesiyle tanıtılacak.

Her iki modelin 16GB RAM ve işlemci tarafında ise Snapdragon 865 ve Exynos 992 yonga setlerini kullanması bekleniyor. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 4
  • İ. Serdar T. 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse almaz demeyin ben note serisi müptelasıydım. Başka tel kullanmıyordum. Taa ki note9 da bıxby nin gelmesi - o kadar dil olmasına rağmen TÜRKÇE dil olmaması üzerine defalarca samsung a şkayet atmama ragmen, sonuç: SIFIR. Ben bir vatandaşım ve iphone a apple a etik olarak karşıyım. Samsung bir alternatif ti ama artık sildim. Ne yazık ki Kendi imalatımız o standartlarda yok. Ve muazzam bir pasta var bu sektorde. İnşallah bizde telefon sektorunde lider konuma geliriz de bunları yazma gereği duymayız burda...
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Aslında almamak lazım eğer samsung dürüstse ya snapdragon işlemcili cihazı herkese dağıtır yada exynos işlemcili cihazları amerikaya da satar bunu tepki olarak göstermemiz lazım
    Cevapla
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Samsung amiral gemileri ve balıkçı kayıkları ile birlikte telefon denizinin dibini boyladı, kendi eden kendi bulur.
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ürünleri kimse almaz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR