Eski fotoğrafları yenileyen telefon: Vivo X50

Akıllı telefon üreticisi Vivo yeni modeli X50'ye ilgi çekici bir özellik ekledi. Akıllı telefon ile gelen yapay zeka destekli 'fotoğraf onarma' modu eski fotoğrafları restore ediyor. Vivo X50'nin yapay zekası ile eski ve yıpranmış fotoğraflarınız daha iyi görünüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2020 13:35 GÜNCELLEME 08.06.2020 14:50 TEKNOLOJİ
Eski fotoğrafları yenileyen telefon: Vivo X50
Eski fotoğrafları yenileyen telefon: Vivo X50

Yapay zeka teknolojileri artık hayatımızın her alanına yayıldı. Akıllı telefon üreticileri sayesinde artık her yeni modelde farklı yapay zeka özelliklerini kullanmaya başladık. Bu özelliklere bir yenisi daha Vivo markası tarafından eklendi. 

 

 

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, geçtiğimiz günlerde yeni modeli X50'yi tanıtmıştı. Bu cihazın kamerasıyla entegre çalışan yapay zeka yazılımı fotoğraf restorasyon özelliğiyle bir ilke imza attı. 

 

 

ESKİ FOTOĞRAFLARI RESTORE EDİYOR

Vivo X50'nin kamerasına entegre edilen yapay zeka yazılımı daha öncesinde makine öğrenimi destekli programlarda gördüğümüz iyileştirmeleriyle benzerlik gösteriyor. 

Fotoğraf onarma moduyla arkada çalışan yapay zeka algoritması, düşük kalitedeki fotoğrafları restore ederek yüksek kaliteli hale getiriyor.

KAYNAK : Haber7