Apple'dan flaş Türkiye kararı

Apple, koronavirüs salgının nedeniyle ülkemizde yer alan Apple Store'ları uzun bir süredir kapalı tutuyordu. 1 Haziran itibariyle başlayan normalleşme adımlarına Apple da katıldı. İstanbul'da yer alan iki Apple Store kapılarını müşterilerine açtı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2020 15:47 GÜNCELLEME 09.06.2020 15:51 TEKNOLOJİ
Apple'dan flaş Türkiye kararı
Apple'dan flaş Türkiye kararı

Teknoloji devi Apple, koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelindeki mağazalarının tamamını kapatmıştı. Sadece Çin'deki mağazaları açık bırakan Apple, normalleşme süreciyle birlikte mağazalarını tekrar faal hale getirmeye başladı. 

 

 

APPLE STORE AÇILDI

Apple, geçtiğimiz hafta yaptığı bir açıklamayla Apple Zorlu ve Apple Akasya mağazalarının açılacağını duyurmuştu. Türkiye'deki iki Apple Store mağazası koronavirüs ile mücadele kapsamında açıldı. Türkiye'deki Apple kullanıcıları artık internet üzerinden 'Apple Store ne zaman açılacak?' sorusunun yanıtını almış oldu. 

 

 

Türkiye'deki iki Apple Store mağazası hizmet vermeye başladı. Apple Akasya saat 12:00'den 20:00'ye, Apple Zorlu ise 10:00'dan 18:00'e kadar hizmet verecek. Mağazalarda koronavirüs önlemleri geçerliliğini sürdürecek. 

APPLE STORE KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

Apple tarafından yapılan açıklamada mağazaya gelen müşterilerin maske takması zorunlu olacak. Mağazaya giren kişi sayısı sosyal mesafe gözetilerek sınırlandırılacak. Müşterilerin ateşleri ölçülerek içeri alınacak. Teşhir ürünler ve mağaza içindeki alan sürekli olarak dezenfekte edilecek. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 3
  • Sakarya 3 yıl önce Şikayet Et
    Almayin bu kazik telefonlari ūlkemize sokmayin.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi bir yerli telefon yapmıyoruz....
    Cevapla
  • Özgür t. 3 yıl önce Şikayet Et
    Casper Vestel General Mobile Reeder Teknosa?????
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR