PlayStation'un fiyatı tanıtıma saatler kala sızdırıldı

Bu gece tanıtımı gerçekleştirilecek olan Playstation 5'in fiyatı lansmana saatler kala sızdırıldı. Uzun süredir beklenen oyun konsolunun fiyatı oyunseverleri üzdü.

ABONE OL
GİRİŞ 11.06.2020 12:03 GÜNCELLEME 11.06.2020 12:03 TEKNOLOJİ
PlayStation'un fiyatı tanıtıma saatler kala sızdırıldı
PlayStation'un fiyatı tanıtıma saatler kala sızdırıldı

Sony'nin yeni nesil konsolunu tanıtmasına artık sayılı saatler kaldı. Bu akşam Türkiye saati ile 23:00'da PlayStation 5 etkinliği düzenlenecek. Bu etkinlikte konsolun kasa tasarımı ve PS5 için çıkacak olan ilk oyunlar tanıtılacak.

 

Sony yeni nesil konsolu için nasıl bir fiyat etiketi belirleyecek. Şimdiye kadar PlayStation 5 fiyatı ile ilgili pek çok dedikodu ortaya çıktı. İlk başlarda PS5 fiyatının 400 dolar civarında olacağı iddia edilmişti. Ancak bu rakam oyun severlere çok da gerçekçi gelmedi. Çünkü bahse konu özelliklere sahip bir konsolun günümüz şartlarında 400 dolara satılması mümkün değildi.

Yakın zamanda PlayStation 5'in 500 dolar gibi bir fiyata sahip olacağı söylendi. Bu genel itibariyle kabul gören bir rakamdı. Lakin sızdırılan son raporlara göre PlayStation 5 fiyatı beklenenin çok daha üzerinde olacak.

 

Görüldüğü üzere PS5 İngiltere fiyatı 599 sterlin olarak görünüyor. 599 Sterlin hali hazırda 5150 TL gibi bir rakama denk düşüyor. Buna vergiler eklendiğinde muhtemelen karşımıza çıkan etiket 9.000TL'yi rahat bir şekilde bulacaktır.

KAYNAK : teknolojioku
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR