WhatsApp'ın iki yeni özelliği sızdırıldı

Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp, yakında kullanıcıların aramalarını kolaylaştıracak bir özellik getirecek. iOS ve Android platformları için eşzamanlı olarak testleri yapılmaya başlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2020 16:42 GÜNCELLEME 12.06.2020 16:47 TEKNOLOJİ
WhatsApp'ın iki yeni özelliği sızdırıldı
WhatsApp'ın iki yeni özelliği sızdırıldı

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması haline gelen WhatsApp, sürekli olarak yeni güncellemelerle karşımıza çıkıyor. Bu sefer kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik bir geliştirmeyi test ediyor. 

 

 


WhatsApp kullanıcıları yeni özellikle birlikte tarihli olarak arama yapabilecek. Kullanıcılar tarafından seçilen bir tarih aralığı seçerek oradaki mesajları görebilecekler. Hali hazırda arama özelliği olan uygulama daha spesifik filtrelendirmeyle kullanıcı deneyimini artıracak. Mesajlaşma uygulaması bu yeni arama filtresini iOS ve Android platyformları için test etmeye başladı. 

 

 


Fotoğraftaki ikona tıklayarak sohbetin tarihi seçilerek o aralıktaki mesajlar görülebilecek. 


WhatsApp yeni güncellemeyle 'depolama alanı kullanımı' konusunda kökten bir değişime gidecek. WABetaInfo tarafından paylaşılan görsellerde büyük dosyalar veya sadece iletilen gönderileri seçebileceğiniz bir filtre yer alıyor. 

Bahsedilen özelliklerin önümüzdeki birkaç ay içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 4
  • ULAA 3 yıl önce Şikayet Et
    WhatsApp aslında bizim sandığımız kadar popüler deyil. Duo WhatsAppin bağlantı sorunu yaşadığı intrnetle kolaylıkla görüşme yapabiliyor
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    bekliyeydi. çok acele etmişler.
    Cevapla
  • enakkas 3 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmedikleri küçük gördükleri Çinlilerin wechat uygulamasında yıllardır var ve çok kullanışlı. Yine wechat uygulamasında olan bir özelliği taklit etti sayın batılı zihniyet
    Cevapla
  • SAOL 3 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK uygulamalarını kıyaslaman gerkirken, ölürcesine ÇİN Uygulamasını savunman Çok ilginç.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR