Netflix'ten 83 yıl üyelik kazandıran oyun

Netflix, ilginç bir oyun turnuvası düzenleyerek gündeme geldi. Popüler video platformunun yeni filmi Old Guard’ın tanıtımı için geliştirilen oyunu kazanan kişi sıra dışı bir hediye kazanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2020 15:30 GÜNCELLEME 17.07.2020 15:30 TEKNOLOJİ
Netflix'ten 83 yıl üyelik kazandıran oyun
Netflix'ten 83 yıl üyelik kazandıran oyun

Dünyanın en büyük video platformlarından biri haline gelen Netflix, bir oyun turnuvasıyla kazanana ömür boyu ücretsiz üyelik verecek. Ülkemizde 1.7 milyon abonesi olan platformda yeni yayınlanan Old Guard filmi için bir kampanya düzenledi. Netflix yapımı olan ve çizgi romandan uyarlanan film için geliştirilen oyunun kazananı 83 yıl boyunca Netflix aboneliği kazanacak.

 

17-19 Temmuz tarihleri ​​arasında yani bu hafta sonu düzenlenecek yarışmada, tarayıcı tabanlı bir oyunda mücadele edeceksiniz. Tarayıcı tabanlı bir oyun olduğu için tahmin edebileceğiniz üzere 2D grafiklerde yarışacaksınız, tüm hedefleri yok ederek rakiplerinizi geride bırakmanız gerekiyor. Hikayeye sadık kalınıyor: bu kapsamda ölmeniz oyunu tamamen kaybetmenize neden olmuyor.

Ancak rakiplerinize yetişerek en yüksek puana sahip olmanız zorlaşacak. Türkiye saati ile bugün 18:00’da başlayacak olan oyunu internet sitesi üzerinden katılarak oynayabilirsiniz.

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    guzel de zaten sanal da beles her yerde
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR