iPhone 12 için üst düzey yetkiliden açıklama geldi

Apple’ın merakla beklenen iPhone 12 serisi için üzücü haber üst düzey bir yetkili tarafından paylaşıldı. Apple üst düzey yetkilisi Luca Maestri, iPhone 12 serisinin birkaç ay gecikeceği açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2020 10:04 GÜNCELLEME 01.08.2020 10:04 TEKNOLOJİ
iPhone 12 için üst düzey yetkiliden açıklama geldi
iPhone 12 için üst düzey yetkiliden açıklama geldi

Apple’ın uzun süredir sızıntılarla gündemde olan iPhone 12 serisi hakkında üst düzey bir yetkiliden açıklama geldi. Şirketin finans direktörü olan Luca Maestri, iPhone 12 serisi hakkında önemli bilgiler paylaştı.

 

Bu yıl piyasaya sürülecek yeni iPhone'ların normalden birkaç hafta gecikmeli olarak piyasaya sürüleceğini söyledi. Apple CFO’sunun ifadesine göre iPhone 12 serisi Eylül ayında satışa sunulmayacak. Maestri bu kararın nedenini ise açıklamadı.

iPhone 12 koronavirüse takıldı

 

iPhone 12 lansmanının koronavirüs nedeniyle Ekim ayına kadar ertelenebileceğini söylentileri bulunuyordu. Apple, virüsün patlak verdiği dönemde iPhone 12’nin teknik testlerini yapacak mühendislerini Çin'e gönderemedi.

Apple yeni iPhone serisini geleneksel olarak hep Eylül ayının ilk yarısında düzenlediği özel etkinlikte tanıtır. Satışlar ise aynı ayın sonlarına doğru başlar. Bu yıl ise Covid-19 pandemisi programın farklı bir seyirde ilerlemesine neden olacak.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR