Samsung Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu

Samsung’un ikinci nesil katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2 modelinin tanıtım tarihi belli oldu. Üst düzey donanıma sahip olan cihazın yarın gerçekleşecek Unpacked Part 2 etkinliğiyle gün yüzüne çıkacağı duyuruldu.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2020 14:23 GÜNCELLEME 31.08.2020 14:23 TEKNOLOJİ
Samsung Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu
Samsung Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu

Samsung’un yeni ürün tanıtım etkinliği Unpacked Part 2, yarın çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi gerçekleştirilecek olan etkinlikte Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Fold 2 tanıtılacak.

 

İlk katlanabilir modeli bazı teknik sorunlar yaşasa da Samsung’un Galaxy Z Fold modeli büyük popülarite yakaladı. Ekran konusunda açıldığı zaman 7.7 inç büyüklüğe ulaşan cihaz QHD+ çözünürlüğünde ve 120 HZ yenileme hızına sahip olacak.

 

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 2 TEKNİK ÖZELLİKLER

Samsung’un yeni nesil katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold 2 gücünü Snapdragon 865+ işlemcisinden alıyor. 12 GB RAM ve 256 GB / 512 GB depolama seçeneklerine sahip olacak olan telefon kamera kurulumuyla da dikkatleri üzerine çekecek. Telefonun arka tarafında 12 MP ana + 12 MP geniş açılı lens + 64 MP telefoto lens bulunacak. Ön tarafta ise nokta çentik şeklinde 10 MP kamera bulunacak.

Ülkemizde de satışa sunulacak olan cihazın piyasadaki en güçlü katlanabilir akıllı telefon olacağı biliniyor. Cihazın fiyatı ise yarın gerçekleşecek olan tanıtım etkinliğiyle netleşecek.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR