Apple'dan uygun fiyatlı ve şık akıllı saat: Apple Watch SE

Apple'ın iPhone serilerine SE model ismi kullanarak uygun fiyatlı satışa sunduğu biliniyor. Şimdi de SE model ismi Apple'ın akıllı saatlerinde kullanılacak. Apple Watch SE daha uygun fiyatlı ve watchOS 7 desteğine sahip.

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2020 09:52 GÜNCELLEME 16.09.2020 09:52 TEKNOLOJİ
Apple'dan uygun fiyatlı ve şık akıllı saat: Apple Watch SE
Apple'dan uygun fiyatlı ve şık akıllı saat: Apple Watch SE

Apple'ın yeni akıllı saatleri ve iPad modellerini tanıttığı Time Flies etkinliği dün gerçekleşti. Bu etkinlikte en çok öne çıkan ürünlerden bir tanesi de Apple Watch SE oldu. Modern bir tasarım, üst düzey özellikler ve uygun fiyat politikası SE serisinin mottosu olacağa benziyor. iPhone SE modellerinden sonra Apple Watch SE modeli de bu özellikleri devam ettiriyor. 

 

APPLE WATCH SE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Apple Watch SE, retina ekrana sahip ve Watch Series 6 ile aynı ivmeölçer, jiroskop ve hep açık altimetreyi kullanıyor. Apple Watch SE'de yer alan çift çekirdekli işlemci ile Watch SE, Watch Series 3'ten iki kata kadar daha hızlı olarak çalışacak ve performans açısından önemli bir vaadi bulunuyor. Apple Watch SE, Bluetooth 5.0 desteği ile birlikte geliyor. 

 

İşletim sistemi olarak watchOS 7'yi kullanacak olan Apple Watch SE, düşme algılama, fitness özellikleri ve Family Setup, uyku takibi, otomatik el yıkama algılama gibi özelliklerle birlikte geliyor. Apple Watch SE aynı zamanda yüzde 100 geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretiliyor. Cihazın kayışları ise Solo Loop ve Örgü Solo Loop alternatifleri ile geliyor. Apple Watch SE'nin üç farklı kasa rengi mevcut olduğunu da belirtelim.

APPLE WATCH SE TÜRKİYE FİYATI

Apple Watch SE (GPS) modeli Türkiye'de 2 bin 699 TL'den başlayan fiyatlarla raflardaki yerini alacak. Hücresel verili modeller için Türkiye fiyatları henüz belli değil. 40 mm boyutlar 2699 TL iken, 44 mm boyutlu Watch SE'ler ise 2949 TL'den satışa sunuldu. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR