iOS 14 güncellemesi iki hatayla gündemde

Apple'ın dün yayınlanan iOS 14 güncellemesi iki hata ile anında gündem haline geldi. iPhone kullanıcıları iOS 14 güncellemesiyle e-posta ve tarayıcı sorunlarıyla karşılaştığını dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2020 09:35 GÜNCELLEME 18.09.2020 09:35 TEKNOLOJİ
iOS 14 güncellemesi iki hatayla gündemde
iOS 14 güncellemesi iki hatayla gündemde

iOS 14 güncellemesi iPhone'lar için birçok arayüz değişikliğiyle geldi. Özellikle Widget'lar sayesinde kullanıcılar özelleştirilebilir ana sayfaya kavuştu. Ancak iOS 14 yeniliklerinin yanında hatalarla da geldi. Her iOS güncellemesinde ne yazık ki benzer hatalar yaşanıyor. Bu sefer kullanıcılar tarayıcı ve e-posta sorunlarından şikayetçi oldu. 

 

iOS 14 TARAYICI VE E-POSTA SORUNU

 

Kullanıcılar, kendisine gönderilen e-postaları Chrome veya başka bir tarayıcı sayesinde açabiliyor. Bu bağlamda Safari artık tek seçenek değil. Zira varsayılan tarayıcılar varsayılan e-posta uygulaması olarak da kullanılabiliyor. iOS 14 yazılımı özellikle tarayıcı sorunu ile kullanıcıları üzdü.

Birçok Twitter kullanıcısı, Google Chrome’un varsayılan tarayıcı olarak kullanıldığında bir problem yaşamadığını ancak telefonunu yeniden başlattığında e-postaları okuma ve linklere tıklama gibi işlemlerin Safari ile yapıldığını söylüyor. Buradan hareketle bu işlemler için varsayılan olarak belirlenen Chrome’un veya diğer bir tarayıcının Safari tarafından devre dışı bırakıldığını söyleyebiliriz.

Geliştiriciler, bu problemden kurtulmak isteyen kullanıcılara Apple Mail isimli uygulamayı silmeyi önerdi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR