OPPO Reno 4 Lite tanıtıldı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

OPPO’nun yeni amiral gemisi Reno 4’ün lite versiyonu çevrimiçi olarak satışa sunuldu. OPPO Reno 4 Lite, tasarım olarak Reno 4’ün aynısı olarak görünüyor ancak Lite versiyona göre üst düzey özellikler barındırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2020 09:19 GÜNCELLEME 28.09.2020 09:19 TEKNOLOJİ
OPPO Reno 4 Lite tanıtıldı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri
OPPO Reno 4 Lite tanıtıldı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

OPPO yeni akıllı telefon modeli Reno 4’ün Lite versiyonunu Ukrayna merkezli bir alışveriş sitesinde satışa sundu. Orta segment için tasarlanan OPPO Reno 4 Lite, sessiz bir şekilde tanıtıldı.

 

OPPO F17 Pro'nun ufak değişiklikler ile yeniden piyasaya sunulmuşu gibi görünen modelin teknik detayları henüz listelenmemiş olsa da büyük çoğunluğunun ilanda görülüyor.

OPPO RENO 4 LITE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

 

Cihazın yayınlanan teknik özelliklerinden kısaca söz edecek olursak; OPPO Reno4 Lite, 6,43 inç genişliğe ve Full HD+ piksel çözünürlüğe sahip AMOLED bir ekranla karşımıza çıkıyor. Cihaz ekrana gömülü bir parmak izi okuyucuyla geliyor.

MediaTek Helio P95 yonga setinden gücünü alan cihazın işlemcisine 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Kamera kısmına geldiğimizde cihazda toplam altı adet kamera sensörü bulunuyor. Dörtlü arka kamera kurulumunda 48 MP'lik bir ana kamera, 8 MP'lik bir ultra geniş açılı sensör ve 2 MP çözünürlüklerinde 2 tane derinlik sensörü yer alıyor. Ön tarafta ise 16 ve 2 MP'lik iki adet sensör mevcut.

Cihazın 4.015 mAh'lik bataryası 30W hızlı şarj desteğine sahip ve USB-C portu üzerindenden güç alıyor. Android 10 tabanlı ColorOS 7.2 kullanıcı arayüzü ile kutusundan çıkacak olan cihaz, mavi ve siyah olmak üzere iki adet renk seçeneğine sahip.

OPPO RENO 4 LITE FİYATI

OPPO Reno4 Lite Ukrayna'da yaklaşık 425 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Modelin siyah renk seçeneği geçici süreliğine 70 dolarlık bir indirimle alıcı bulacak.

 

KAYNAK : Donanımhaber, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR