Tek kişinin geliştirdiği yerli oyun 29 Ekim'de çıkış yapacak

Türk mitolojisinden esinlenilerek geliştirilen yerli oyun Kayra Online, 29 Ekim’de beta sürümüyle çıkacak. Oyunun kapalı beta sürümünü test etmek isteyen kişilerin online başvurusu yapması yeterli.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2020 16:27 GÜNCELLEME 25.10.2020 16:27 TEKNOLOJİ
Tek kişinin geliştirdiği yerli oyun 29 Ekim'de çıkış yapacak
Tek kişinin geliştirdiği yerli oyun 29 Ekim'de çıkış yapacak

Yurt dışında MMORPG oyun çeşitliliği fazlayken ülkemizdeki oyuncuları bu oyunlardan uzaklaştıran etmenlerden birisi de Türkçe dil desteğinin olmamasıydı. Fakat önümüzdeki günlerde Türk MMORPG oyuncularının bir şans verebileceği yeni ve Türk yapımı bir oyun çıkış yapacak.

 

Yalnızca bir geliştirici tarafından Kayra Online isimli MMORPG oyunu, 29 Ekim günü kapalı beta süreciyle çıkış yapacak. Oyuncuların oyunun gelişimine katkıda bulunmalarını sağlayacak bu sürecin ardından oyun, ilerleyen süreçte tam sürümüyle oyuncuları çekmeyi hedefleyecek.

Günümüzün en popüler oyun motorlarından birisi olan Unity ile geliştirilen Kayra Online, oyun içinde Türk mitoloji tarihine de yer verecek. Başka bir deyişle oyun, Türk mitolojisinde yer alan karakterler ve hikâyeler barındıracak. Bunun yanı sıra elbette saf MMORPG deneyimi de oyunculara sunulacak.

 

Eğer 29 Ekim günü kapalı betaya katılan oyunculardan biri olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey internet sitesinde yer alan Discord sunucusuna bağlanmak olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR