WhatsApp'tan kendi kendine silinen mesaj özelliği

WhatsApp'ın yeni güncellemesiyle birlikte kaybolan mesaj özelliği uygulamaya getiriliyor. Kaybolan mesaj olarak isimlendirilen özellik sayesinde gönderilen mesajlar 7 gün sonra otomatik silinebilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 05.11.2020 14:46 GÜNCELLEME 05.11.2020 15:30 TEKNOLOJİ
WhatsApp'tan kendi kendine silinen mesaj özelliği
WhatsApp'tan kendi kendine silinen mesaj özelliği

WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor. Geliştiriciler tarafından yapılan açıklamalara göre bu özellik, "Kaybolan Mesajlar" olarak isimlendiriliyor. Özellik, farklı uygulamalardan alıştığımız kaybolan mesaj/medya özelliğinden biraz daha farklı çalışıyor.

 

 

Aslına bakacak olursak "kaybolan gönderiler", ilk olarak Snapchat'le hayatımıza girdi. Platformun popülerleşmesi üzerine harekete geçen Facebook, kendi hizmetlerinde de bu tür özellikler sundu. Bugün WhatsApp, Facebook ve Instagram'da kullanılabilen hikaye özelliği, bunun en net örneği. WhatsApp'ın kaybolan mesajlar özelliği ise doğrudan sohbet içeriğine odaklanıyor. Bu sayede kullanıcılar, mesajlarını tek tek silmek durumunda kalmıyorlar.

KAYNAK : webtekno, Haber7
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    telofonu şarj ediyorum,100 de 100 doluyor,pat 4-5 mesaj,konuşmadan ,mesaj bile çekmeden,interneti kulanmadan sırf gelen mesajlar yüzünden şarj doluluğu 70-60 olmuş.
    Cevapla
  • Kulun Biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala şu Whatsapp'ı kullananlara şaşıyorum. Bip var, Telgram var....ama yok arkadaş, illa ki CIA tarafından mesajlaşmalar izlenmesini, okunmasını isteyen bir kesim var.
    Cevapla
  • Mİsafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Zeka ne büyük nimet
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kulun biri zırvalamış. Bip'teki verileri kim görüyor? Türkiye. Telegramdaki verileri kim görüyor? Rusya... Sonuçta abd , rusya veya türkiye görmüş bir fark yok. önemli olan hiçbir devletin hiçbir veriyi görememesi ve kişisel hakların korunması. Ama gel de bunu kulun birine anlat. Kötülüğün sadece Abd'den geleceğine inanıyor.
    Cevapla
  • Hepsi Casus 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaynak kodunu başkası yazdıysa o app site senin IP adresin ve yazılım her şey "casustur". Seni izlemese de casustur çünkü verilerini veri tabanına kaydediyor sonra ulaşabilir mahkeme buna. Açık kaynak kodlu ise ve şifre güvenliği quantum süper bilgisayarlarla kırılamayacak tipte değilse o da işe yaramaz. SSL mesela bankaların vs en güvenli dediği protokol ABD için şifresiz. Çünkü anında kırabiliyor. FBI kıramaz belki çünkü FBI hormonlu polis sadece onlara bu imkan pek verilmiyor ama CIA ve NSA anında kırar
    Cevapla
  • ζ͜͡ɤ} 3 yıl önce Şikayet Et
    onlar izlenmiyor değil mi :P
    Cevapla
  • .... 3 yıl önce Şikayet Et
    interneti cia nin bulunduğu topraklardan alıyorsun onun google ına giriyorsun çinlinin telefonunu kullanıyorsun orda hiç dinlenmiyorsun ziyaret ettiğin yerler gözükmüyor ama whatsappa gelince gözüküyor he ya bi defolun gidin boş beleş konuşmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR