Apple etkinliğine saatler kaldı! Hangi ürünler tanıtılacak?

Apple bugün ‘One More Thing’ etkinliğini düzenleyecek. Geçtiğimi ay iPhone 12 serisini tanıtan teknoloji devinin bu akşam Türkiye saatiyle 21:00’da gerçekleştireceği etkinlikte hangi ürünlerin tanıtılacağı merak ediliyor. Apple’ın bu etkinlikle ARM işlemcili Mac modellerini ve yeni ürünleri tanıtması muhtemel.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2020 15:15 GÜNCELLEME 10.11.2020 15:16 TEKNOLOJİ
Apple etkinliğine saatler kaldı! Hangi ürünler tanıtılacak?
Apple etkinliğine saatler kaldı! Hangi ürünler tanıtılacak?

Apple, iPhone ve iPad’lerde A serisi işlemciler ile ciddi bir başarı elde etti. ARM işlemcilere geçiş ile bilgisayarlarında da büyük performans artışı ve başarı bekleniyor. Hali hazırda Mac modellerinde kullanılan Intel işlemcilere kıyasla güç tüketiminin azalacağı, ancak performansın artacağı vaat ediliyor. Aynı zamanda ARM’a geçiş ile iOS uygulamalarının bu bilgisayarlarda çalışmasının önü açılacak.

 

 

Apple, ARM işlemciye geçiş yapacağını ilk kez WWDC 2020 etkinliğinde duyurmuş ve yıl sonuna kadar ilk modeli piyasaya sürmeyi planladığını belirtmişti. Bu kapsamda bugün ARM Mac veya Mac’lere kesin gözüyle bakılıyor.

İşlemci dışında yeni kulaklık ve aksesuarlar tanıtılabilir

 

 

Mac kullanıcılarının merakla beklediği Big Sur güncellemesinin bu akşam yayınlanması bekleniyor. En kötü ihtimalde macOS Big Sur çıkış tarihinin duyurulması bekleniyor. Yani kullanıcılar bu konudaki sessizliğin bozulmasını istiyor.

Etkinlikte sadece Mac’lerin tanıtılacağını söylemek pek doğru olmaz. Sızıntılara genel olarak baktığımızda yeni bir kulaklık (AirPods Studio olarak anılıyor) ve AirTag gibi çeşitli aksesuarlar da tanıtılabilir.

YORUMLAR 2
  • Ziyaretçi 3 yıl önce Şikayet Et
    İpad mini 6 da var
    Cevapla
  • hasan hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    dayı hangi parayla alıcaz tanıtsalar ne yazar
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR