Snapchat kullanıcılarına günlük 1 milyon dolar dağıtacak

Snapchat uygulaması rekabet için sıra dışı bir yöntem seçti. Sosyal medya platformu her gün kullanıcılarına 1 milyon dolar dağıtacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2020 14:27 GÜNCELLEME 24.11.2020 15:25 TEKNOLOJİ
Snapchat kullanıcılarına günlük 1 milyon dolar dağıtacak
Snapchat kullanıcılarına günlük 1 milyon dolar dağıtacak

Snapchat Spotlight isimli özellikle viral videolar ve en çok izlenen içerikler pastadan pay alacak.Snapchat’in bu yeni özelliği, bir kullanıcının neyle ilgilendiğine bağlı olarak izleyebileceği en ilgi çekici içerikleri sıralayacak bir algoritmayı barındıracak. 

 

 

Firma bu özelliğin faydalarından yararlanacak kişilerin sadece fenomenler olmayacağını ifade etti. Ayrıca günlük 1 milyon dolarlık ödemenin yıl sonuna kadar devam edeceği ve potansiyel olarak başarıya ulaşırsa gelecek sene de devam edebileceği belirtildi.

Yollanan videoların söz konusu kazançlara uygun olması ise belli bir plana bağlı. Oldukça karmaşık olan bu plan, videonun kaç kişi tarafından izlendiği gibi bazı teknik detayları içeriyor. Kullanıcıların ödeme alabilmesi için 16 yaşında veya daha büyük olması gerekiyor. Bunun yanında telif hakkı, sponsorluk, uyuşturucu ve alkolle ilgili bir dizi kurala da uyulması gerekiyor. Firma algoritmayı kandırmaya çalışmanın kolay olmayacağı ve herkesin denetleneceğini ifade etti. Ayrıca söz konusu 1 milyon doların nasıl bölüşüleceği ile ilgili bir bilgi açıklamadı. 

 

 

KAYNAK : shiftdelete, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR