Samsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı açıklandı

Samsung'un tepe seviye tam kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Pro'nun fiyatı belli oldu. Samsung Galaxy Buds Pro rakibi olan AirPods Pro'dan daha uygun fiyatla satışa sunulacak.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2020 13:12 GÜNCELLEME 25.12.2020 13:12 TEKNOLOJİ
Samsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı açıklandı
Samsung Galaxy Buds Pro'nun fiyatı açıklandı

Samsung’un yeni ve iddialı tam kablosuz kulaklığı Galaxy Buds serisi için geri sayım devam ediyor. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen kulaklık modeli için özelliklerden sonra satış fiyatı da ortaya çıktı.

 

Galaxy Buds Pro modelinde 11mm woofer ve 6.5mm tweeter ile yoğun bir ses tecrübesi sunuluyor. Dikkat çekici özelliklerden birisi sahnedeymişsiniz gibi sesin tüm yönlerden gelmesini sağlayan 3D mekansal ses özelliği. Jiroskop ve Dolby Atmos teknolojilerini kullanan bu özelliğin Android 11 ve One UI 3.0 üzerine özgü olacağı ifade ediliyor.

Samsung Galaxy Buds Pro fiyatı

 

IPX7 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan Galaxy Buds Pro için 199$ fiyat etiketi belirlenmiş. Serinin hali hazırdaki en yüksek fiyatına sahip olan Galaxy Buds Pro bununla birlikte AirPods Pro modelinden bir miktar daha ucuz. Galaxy Buds Pro modeli 12 Ocak tarihinde tanıtılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR