Instagram'da sizi engelleyenleri nasıl öğrenebilirsiniz?

Instagram'a yeni güncellemelerle birlikte sürekli özellikler kazandırılarak kullanıcı deneyimi artırılmaya çalışıyor. Ancak Instagram'da sizi engelleyen kişiler için bir bildirim özelliği henüz platformda mevcut değil. Peki Instagram'da sizi engelleyen kişileri nasıl öğrenebilirsiniz? İşte bu sorunun cevabı haberimizde.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2021 10:21 GÜNCELLEME 04.01.2021 10:21 TEKNOLOJİ
Instagram'da sizi engelleyenleri nasıl öğrenebilirsiniz?
Instagram'da sizi engelleyenleri nasıl öğrenebilirsiniz?

Instagram profilinizi birinin engellediğini görmek için ilk olarak o kişiyi aratabilirsiniz. Başka kişiler tarafından aratıldığında çıkıyor ancak siz aratınca çıkmıyorsa bu o kişinin sizi engellediğinin ilk göstergesi olacaktır.

 

Sizi Instagram'da engellediğini düşündüğünüz kişiyi arattığınızda karşınıza "Üzgünüz, bu sayfa mevcut değil" ibaresi çıkarsa bu o kişinin hesabını sildiği veya devre dışı bıraktığını gösterir. 

Bir diğer yöntem ise kişinin profiline eski yorum veya DM'ler aracılığıyla ulaşabiliyorsanız engellenmemişsiniz demektir. 

 

Üçüncü parti uygulamalara dikkat!

Bu yöntemler dışında uygulama mağazalarında ücretli ve ücretsiz olarak sunulan bazı uygulamalar bulunuyor. Instagram'da sizi engelleyenleri veya profilinize bakanları anlık olarak gösterdiğini iddia eden uygulamalara dikkat edin. Bu uygulamaları kullanan birçok kişi olsa da güvenilir olmadığı yönünde birçok araştırma ortaya sunulmuştu. Bu tür uygulamalar genellikle veri hırsızları tarafından piyasaya sürülüyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR