Apple'dan iCloud kullanıcılarını sevindirecek Chrome eklentisi

Apple, iCloud parolaları için Chrome’a özel bir eklenti yayınladı. iCloud eklentisi Chrome tarayıcısını Mac ve Windows kullanıcıları tarafından indirilebiliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2021 16:03 GÜNCELLEME 01.02.2021 16:03 TEKNOLOJİ
Apple'dan iCloud kullanıcılarını sevindirecek Chrome eklentisi
Apple'dan iCloud kullanıcılarını sevindirecek Chrome eklentisi

Apple, Chrome tarayıcısını Mac ve Windows versiyonları için resmi bir iCloud eklentisi yayınladı. iCloud kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak olan “iCloud Parolaları” isimli eklenti, Apple cihazlarda oluşturulan şifreleri Windows’ta Chrome ile kullanmayı mümkün kılıyor.

iPhone ve iPad'deki Safari şifreleri Chrome'da kullanılabilecek

Apple'ın paylaştığı bilgilere göre iCloud Parolaları eklentisi, iPhone’unuzda, iPad’inizde veya Mac’inizde yarattığınız güçlü Safari parolalarını Windows PC’nizde web sitelerini ziyaret ederken de kullanmanıza olanak tanıyan bir eklenti olarak çalışıyor.

iCloud Parolaları eklentisi ile Chrome’da yaratılan yeni parolaların da iCloud Anahtar Zinciri’nize kaydedildiğini ve böylece bu parolaların Apple cihazlarında kullanılabildiklerini de ekleyelim.

Söz konusu eklentinin tarayıcı olarak Chrome'u ve özel parola yöneticisi olarak ise iCloud Anahtar Zinciri'ni kullananların hayatını kolaylaştırması hedefleniyor.  

KAYNAK : webrazzi, Haber7
YORUMLAR 1
  • Yaşar 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok. İyi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR