1.000 dolarlık tuşlu telefon tanıtıldı

Rusya merkezli lüks tasarım telefonlarıyla tanınan Caviar, kendi tuşlu modeli Origin’i tanıttı. Android 11 işletim sistemiyle çalışan akıllı telefon, tuşlu tasarımı ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.02.2021 12:10 GÜNCELLEME 04.02.2021 12:20 TEKNOLOJİ
1.000 dolarlık tuşlu telefon tanıtıldı
1.000 dolarlık tuşlu telefon tanıtıldı

Apple ve Samsung’un amiral gemisi modellerine değerli taşlar ve madenler kullanarak uyguladığı tasarımlarla tanınan Caviar, bu sefer kendi akıllı telefonunu tanıttı. Origin ismiyle duyurulan akıllı telefon Android 11 işletim sistemiyle çalışıyor ancak görünüş olarak eski tuşlu tasarımı kullanıyor.

Tuşlu telefonların modası geçeli çok oldu ancak mesele, altın ve diğer değerli madenlerle üretilmiş bir telefon olduğunda işler değişebilir gibi görünüyor. Ayrıca bu telefonun Android 11 ile çalışıp, dünyanın en popüler mobil uygulamalarını da çalıştırabilecek olması, kullanıcılara farklı bir deneyim sunacak.

Bu yıl satışa sunulacak

Caviar Origin, şu an için geliştirme aşamasında olan bir telefon. Şirket, telefon üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. 2021 yılının son çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan telefonun çıkış fiyatı ise 1.000 dolar seviyelerinde olacak. Tüketicilere özelleştirme imkanı da sunan Caviar, telefon için herhangi bir üst limit sunmuyor. Yani 1.000 dolar başlangıç fiyatına sahip olacak telefon, 10 bin dolara da satın alınabilecek. Bu fiyat kullanılan materyale göre değişiklik gösterebilir.

 

KAYNAK : webtekno, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR